Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

4 greșeli de web design pentru a evita atunci când lansarea primul blog

/
/
/
0 Views

Greselile legate de designul web ar putea ruina blogul tău înainte de a avea chiar șansa de a străluci. Și nu este vorba numai de stil și atractivitatea vizuală a site-ului dvs. Designul slab poate încetini munca sa și complica navigația, care vă va pierde cititorii. Dacă creați singur blogul, fiți conștienți de cele mai frecvente capcane pe care trebuie să le evitați.

4 Începuturile de web design greșeli de evitat atunci când construiți blogul dvs.

1.Overificarea site-ului cu plugin-uri și vizuale
Nu contează ce fel de afacere pe care o conduceți, viteza de încărcare a paginilor este unul dintre cei mai importanți factori care vă vor determina succesul. Sondajele indică faptul că peste 50% din toți utilizatorii web așteaptă ca un site web să se încarce în maxim 2 secunde. Și bots-urile Google de clasificare iau în considerare acest factor atunci când vă decideți cât de mult să plasați link-ul dvs. pe pagina cu rezultatele căutării.

Suprasolicitarea site-ului cu pluginuri și vizual (mai ales dacă acestea nu sunt bine optimizate) sunt unele dintre cele mai frecvente probleme care pot crește viteza de încărcare a paginii. De asemenea, aceste probleme conduc adesea la accidente de site web. Bloggerii care încep să utilizeze WordPress sunt deosebit de predispuși la această greșeală, deoarece această platformă vă oferă posibilitatea de a utiliza un număr imens de plugin-uri mari.

Google oferă în sine un instrument care să ajute la rezolvarea acestei probleme. Încercați TestMySite pentru a vedea nu numai cantitatea de trafic pe care o pierdeți, ci și sugestii de îmbunătățiri pentru a reduce acest număr.
De asemenea, trebuie să vă amintiți că pachetul dvs. de găzduire contează foarte mult în determinarea cât de rapid va fi încărcat site-ul dvs. Web. Dacă intenționați să aveți un blog greu pe vizual, luați-vă timp studiind un ghid de găzduire pentru începători. Trebuie să aflați ce tip de pachet de servicii de găzduire va fi suficient pentru cerințele dvs.

2.Postarea prea multor texte prea aproape
Cititorii de astăzi preferă să schimbe conținutul în loc să îl citească bine. Chiar dacă se întorc pentru o citire mai detaliată mai târziu, aceștia evaluează mai întâi conținutul cu o privire rapidă pentru a vedea dacă va furniza informațiile de care au nevoie.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să publicați conținut textual într-un singur corp imens de scrisori. Paragrafele scurte (aproximativ 100 de cuvinte) sunt cele mai bune și asigurați-vă că sunt intercalate cu subtitrări care se deosebesc clar.

Luați în considerare adăugarea imaginilor, de asemenea. Se crede că introducerea unei imagini relevante la fiecare 150-300 de cuvinte îmbunătățește memorarea.

3.Bunly plasate butoanele de social media
Unul dintre principalele greșeli de web design pentru a evita pentru un blogger nu este plasarea social media butoanele în vederea clară. Având oameni de partajare postările dvs. pe social media este una dintre principalele surse de generare de trafic pentru un blogger. De aceea, ar trebui să-i motivezi să facă acest lucru.

Așezați butoanele din partea de sus și din capătul postului sau utilizați un plugin care va asigura că butoanele sunt discrete, dar se deplasează atunci când cititorul derulează textul. Luați în considerare posibilitatea de a împărți și câteva părți mici ale textului, de exemplu, utilizați un citat din post între imaginile cu un buton “Tweet It!”

Când alegeți designul butoanelor de partajare social media, alegeți o opțiune care se potrivește stilului general, dar nu prea mult. Amintiți-vă că aceste butoane trebuie să iasă în evidență.

4. Completarea întregului spațiu
Spațiul alb este atât de important pentru un blogger care ar putea fi cea mai bună alegere folosind un design web minimalist (unul cu spațiu alb). Completarea întregului spațiu al paginilor dvs. înseamnă împachetarea acestora cu text și imagini într-un punct care devine dificil de citit textul.

Scopul acestui spațiu “negativ” este creșterea lizibilității. Pe măsură ce textele sunt mijloacele de existență ale unui blogger, a face ca site-ul dvs. să nu fie citit, este unul dintre principalele greșeli de design pe care trebuie să le evitați. De fapt, ar trebui să faceți tot posibilul pentru a spori spațiile albe pe pagină pentru a le oferi un aspect mai curat.

Original post: 4 Web Design Greseli de evitat la lansarea primului blog

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.