11 Digital markedsføring for læger og læger (for hospitaler og læger)

11 Digital markedsføring for læger og læger (for hospitaler og læger)
5 (100%) 1 vote

I dag bruges digitale marketingkanaler i vid udstrækning af forbrugere (læger og patienter) i hverdagen i hjemmet og på arbejdspladsen, ved hjælp af computere, tabletter og smartphones. For at være mere succesfuld har medicinalfirmaer mulighed for at levere brandets budskab på tværs af forskellige marketingkanaler, herunder digitale kanaler (websteder, sociale netværk, mobilapps, e-mail, elektronisk udgivelse og onlineannoncering) på forskellige grupper af forbrugere med forskellige præferencer fra Udgangspunktet for hvilke kanaler foretrækker information. Dette princip er baseret på multichannel marketing (multichannel marketing). Dens motto er retfærdigt, som er indeholdt i det rigtige øjeblik for en god forbruger på den mest hensigtsmæssige måde.

I dag står markedsførere overfor gamle kommunikationsmarkedsføringskanaler, som mister deres effektivitet, og digital markedsføring bliver mere og mere populær. En af fordelene ved digitale kommunikationskanaler er evnen til at modtage kundefeedback, der hjælper med at forbedre egenskaberne ved produkter og tjenester ved at overvåge og analysere relevante oplysninger.

Ifølge en studievirksomhed, der i gennemsnit bruger alle tilgængelige digitale kanaler, mere rentable på 28% i forhold til deres mindre avancerede kolleger. Den samme rapport analyserer intensiteten af ​​brugen af ​​digitale teknologier i markedsføring for forskellige sektorer af økonomien. Ifølge resultaterne af undersøgelsen er medicinalindustrien blandt de nytilkomne i udviklingen af ​​digitale markedsføringsmuligheder. Der er heller ikke klare regler for interaktion mellem farmaceutiske virksomheder med forbrugere via internettet og de sociale netværk af Food and Drug Administration.

Manglen på klare regler for online reklame for lægemidler til medicinsk bistand er ikke den eneste grund til hvorfor mange lægemiddelvirksomheder er langsomt afhængige af digitale kommunikationskanaler. En årsag kan være, at indførelsen af ​​innovative teknologier på kort sigt har en lav økonomisk indvirkning (med hensyn til investeringsafkast). I forbindelse med tabet af patentbeskyttelse for mange bestsælgere, hvilket har medført lavere overskud, har ledere i medicinalindustrien ikke tendens til at træffe beslutninger om højrisiko.

Selvom mange lægemiddelvirksomheder begynder at kommunikere med forbrugerne via digitale kanaler har nogle store spillere allerede succes med at bruge en bred vifte af interaktive digitale teknologier i deres reklamestrategier. Ud over dialogen med målgruppen kan lægemiddelvirksomheder for læger også udnytte mulighederne i digital markedsføringsteknologi på disse områder:

 • udføre kliniske forsøg (skabelse af et frit informationsstrøm)
 • Digitale tjenester som aspekt af produktet
 • Fremme sundhedsapplikationer ved hjælp af taktik lånt af spil (spil).

Digitale marketingværktøjer til læger

Digitale marketingtjenester er en måde at øge kundeloyaliteten over for virksomheden, for at skille sig ud fra konkurrence. I den forbindelse skaber nogle virksomheder velvære mobile applikationer. De tilbyder en bred vifte af velværeapplikationer, der giver information om narkotika til applikationer, der gør en smartphone til en mobil enhed til medicinsk diagnose, der fungerer som et afgørende redskab til læger.

Men ved at tilføje specielle sensorer til smarttelefonen bliver den til en diagnostisk enhed. Derefter analyseres de indsamlede data ved en særlig applikation. Brugen af ​​en smartphone som en enhed til indsamling og behandling af kliniske data gør denne procedure mere tilgængelig og mindre kompleks. Her er en liste over mulige gadgets, der gør en smartphone til digital markedsføringskonsultation for læger, som forklaret nedenfor:

 • Et tilbehør til en smartphone udfører evnen til at lave et elektrokardiogram (EKG) (en enhed erstatter ikke standarden 12 -spin EKG, men viser en højkvalitets enkeltkanal af EKG)
 • mobil ultralydssystem, et ultralydssystem, der er forbundet til en mobiltelefon via USB-kablet og transmitterer ultralydsbilledet over et hospitalnetværk, Wi-Fi eller direkte til en arbejdscomputer
 • Overlay på telefonen, så du kan styre dine ører gennem smartphoneens kamera, bliver den således omdannet til et lille højopløsningsmikroskop med appen, og du kan uafhængigt udforske det ydre og mellemliggende øreområde og overfør dataene til den eksterne læge også.
 • En mobil glucometer enhed kan overvåge diabetiske blodsukker niveauer. Derfor er enheden forbundet til en telefon eller tablet, en teststrimmel med en bloddråbe indføres. Derfor kan patienter overvåge kulhydratindtaget, injicere insulin og glukoseniveauer.
 • Enhed til bestemmelse af synsstyrke
 • Mobil sphygmomanometer;
 • Vejning fra Wi-Fi til kommunikation med en smartphone eller tablet
 • En mobil applikation som giver dig mulighed for at overvåge blodtrykket, gemme data og sende det som en graf.

Begrebet digital markedsføring

Digital markedsføring er fremme af tjenester, produkter eller mærker af virksomheden gennem en eller flere digitale multimedieressourcer. Din hovedopgave er at garantere din virksomheds maksimale tilstedeværelse i netværket. Digital markedsføring er et nyt skridt i udviklingen af ​​medicinsk produktreklamer for læger. Selvfølgelig er informationsteknologi blevet en integreret del af den moderne verden. I sundhedssektoren dækker anvendelsen af ​​digitale teknologier mange områder som klinisk forskning, kommunikation med sociale netværk og fremme af mobile medicinske applikationer. De fleste repræsentanter for det farmaceutiske marked er stadig forsigtige med disse innovationer.

Men det faktum, at forbrugernes efterspørgsel allerede er vant til brug af teknologiske innovationer, er ret høj, håber at fremme voksende farmaceutiske produkter, integrationen af ​​digitale teknologier i strategien. Den voksende deltagelse af læger og patienter i sociale netværk tvinger lægemiddelvirksomhederne til at holde trit med tiderne og udvikler bl.a. denne sans, hvilket fører til fremragende resultater.

Ifølge en undersøgelse har brugen af ​​alle digitale marketingkanaler til at interagere med kunderne for virksomhedernes overskud hos virksomheder, der kun bruger traditionelle indflydelsesmetoder på offentligheden, steget med 26% om året. Disse data bekræfter kun udtalelsen om, hvor vigtigt det er at få dit firma til at repræsentere på internettet, fordi uden det har mange potentielle kunder en lille chance for at kende eksistensen af ​​din organisation.

Fordele ved effektiv digital markedsføring for læger: [19659025] Interaktion med et bredere publikum.
 • Mulighed for mere perspektiv at sende en marketingbesked på kortere tid.
 • Tovejs kommunikation med klienter med evnen til at bestemme deres behov og modtage hurtige svar.
 • Involver brugere og indflydelse dem mere.
 • Kundens tillid og loyalitet kan øges for brand og service ved at levere gratis nyttigt indhold.
 • Forbedre virksomhedens position i netværket i forhold til konkurrencen ved kun at anvende standardmetoder for indvirkning på kunderne .
 • Gennemsigtighed og målbarhed af resultaterne af marketingkampagnen i realtid og muligheden for at foretage de nødvendige ændringer.
 • Redu ce omkostninger i forhold til traditionelle kampagner.
 • Deltag i nye medicin købere og fremme salg.
 • Væsentlige råd om digital markedsføring for læger

  Den yderste vitale ting i den nuværende situation er forandringsdynamikken. Jo flere ændringer i klinikken er tilpasset tendensen, jo flere muligheder vil blive differentieret fra konkurrencen. Det er bedre at kontrollere udviklingen, fordi resten bare går med strømmen. Den hurtige udvikling af teknologi betød imidlertid, at interaktion ikke længere er hos potentielle kunder, selv i en eller to retninger, men med brug af et bredere udvalg af digitale marketingkommunikationskanaler. Lad os finde ud af, hvilken digital markedsføring der er, og vi vil forsøge at udklare de 11 grunde til dens betydning for fremme af lægemidler til lægerne:

  1. For succesfuld medicinsk erhvervsmæssig udvikling er det vigtigt at anvende moderne markedsføringsteknologier til kunder, offentlige sanatorier , private klinikker, diagnosticeringscenter, medicinske forebyggelser og rehabiliteringsgrundlag for patienter til at kæmpe for livet. Men uden forfremmelser kan ingen forretning eksistere og udvikle sig med succes. Øget offentlig bevidsthed om aktiviteterne i dit center eller klinik via digital markedsføring vil tiltrække nye patienter.
  2. Et af nøglekriterierne for en læge er udvælgelsen af ​​en klinik til en patient for prisen på tjenester. Og det kan ikke ignoreres. I de fleste sinders henseende er den private behandling forbundet med en høj udgift af penge, så almindelige mennesker foretrækker at gå til lokale hospitaler i håb om at spare penge. Når du opretter en prisliste for lægehjælp via digital markedsføring, kender du de priser, der tilbydes af markedet i dag. Men så overvej lønniveauet for befolkningen i denne eller den pågældende region, mens du bogfører på de sociale medier. Det er meget vigtigt at retfærdiggøre omkostningerne ved tjenester. Når du opretter prislisten, skal du derfor give en detaljeret fortolkning af din kliniks servicepakke gennem digital markedsføring.
  3. Normalt er markedsudviklingen inden for sundhedssektoren langsom, fordi de fleste klinikker bruger samme reklamekanaler, hvilket tyder på, at dette er tilstrækkelig. Den hurtige udvikling af konkurrencen mellem klinikker har dog betydeligt øget omkostningerne ved traditionelle marketingkanaler. På trods af effektiviteten af ​​værktøjer som kontekstuel markedsføring bliver annoncering på søgemaskiner (SEO) og sociale netværk hvert år dyrere. I en ny virkelighed er det nødvendigt at bruge mindre konkurrencedygtige kanaler.
  4. Virksomhedens hjemmeside er virksomhedens ansigt. Dette skal være enkelt, informativt og forståeligt for alle besøgende. Fyld ikke det med grafiske elementer. Husk på, at de fleste bruger internettet via tabletter og telefoner. Som en generel regel er dataoverførselshastigheden i sådanne enheder ret lav. Derfor skal du ikke vise yderligere grafisk belastning på virksomhedens hjemmeside, ellers åbner den ikke. Glem ikke at angive adresse og telefonnummer på klinikken, programmet på hjemmesiden. Det er også meget nyttigt at præsentere et team af fagfolk, der arbejder i din klinik. Webstedet skal være så informativt og forståeligt for brugerne som muligt.
  5. Brochurer og hæfter spiller og afgørende rolle for markedsføring. Disse trykte materialer skal simpelthen være i alle medicinske anlæg. De kan levere komplette og samtidig nødvendige oplysninger på listen over ydelser. Derudover bør brochuren indeholde en kort beskrivelse af centrets aktiviteter og dens konkurrencedygtige plus.
  6. Ekstern reklame-, fjernsyns- og radioannoncering. Ideelt set bør du bruge alle tre typer reklame på det hele, hvilket garanterer et hurtigt resultat. Dette kan dog være ret dyrt ud fra et finansielt synspunkt. Så når du vælger en annonce, skal du sørge for, at reklame uden for hjemmet er den billigste, har et stort publikum, men er normalt meget dårlig husket. Den mest effektive er dog den dyreste tv-reklame. Vælg derfor en passende form for reklame til visning på elektroniske medier til klinik.
  7. Trykt reklame er en temmelig almindelig og effektiv måde at gøre en erklæring til et stort publikum. Vælg et tematisk medium. Effekten af ​​denne annoncering er meget større. Derudover kan du være sikker på, at din annonce når offentligheden. Ifølge statistikker annonceres dette i en avis eller tematisk avis, der bliver den stærkeste grund til en patient at kommunikere med en bestemt medicinsk institution.
  8. Der er skønnet, at internettet er en frelse for lægemidler, især under betingelserne for en økonomisk krise. Og medicinske repræsentanter kan dristigt nægte nye, billigere og mere effektive reklamekanaler for markedsføring.
  9. For kliniske beslutninger foretrækker 72% af lægerne digitale kilder. Men kommunikation med en læge er ikke betragtes som en meget værdifuld kilde. Især når mere end to år er gået siden starten af ​​medicinen. Men i de første to år er 53% af de læger, der besøger med ansatte hos de berørte farmaceutiske virksomheder (umiddelbart efter lanceringen, i de første dage og måneder af kommunikationen med lægemidlerne langt højere omkring 72%). To år efter afrejsen er kun 28%.
  10. Ca. 80% af direktørerne for farmaceutiske virksomheder mener, at de fuldt ud forstår deres kunder. Blandt kunderne er kun 6% enige med denne erklæring. Selvom de værktøjer, der tillader en næsten præcis skildring af en potentiel køber, er mere end tilstrækkelige til digital markedsføring. Desuden er lægernes perspektiv vedrørende denne situation først og fremmest afgørende, fordi de er anerkendt for det yderst overlegne medium i interesse for deres patienter. Den tilsyneladende enkelhed ved deres anvendelse betyder imidlertid, at fremme af elektroniske kanaler ofte fører til højere omkostninger for lægemiddelvirksomheder og reducerer interessen for køberen.
  11. Personlig kontakt er altid mere effektiv for lægerne. Digitale værktøjer kan være et supplement, der skal bruges kompetent. Men myten om, at det i en krise er nødvendigt at reducere medicinske repræsentanter og helt skifte til internettet, hvor alt kommer ud umiddelbart, kan føre til positive resultater for læger.

  Forfatter Bio:

  Ellie Singh er en medicinsk professionel og fitness mentor arbejder i Det Forenede Kongeriges sundhedssektor. Desuden er hun velorganiseret og besidder også en stor viden om marketing taktik og sociale medier blogging færdigheder. Desuden tilbyder hun akademiske essay writing services for alle elever over hele kloden.

  Post 11 Digital Marketing for læger og læger (for hospitaler og læger) optrådte først på Rahul Yadav.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.