15 blogs at læse for at blive en bedre blogger i 2018

Hvis nogen vil blive god på noget felt, skal han / hun læse og lære mere om det. Som studerende studerer for at få gode karakterer, arbejder en iværksætter svært for at få sin forretning til det næste niveau. Ligesom klogt, hvis du er en blogger, skal du lære nye ting og implementere dem for at opnå et helt nyt niveau på dette område og for at blive en bedre blogger.

Så i dag foran dig præsenterer jeg nogle blogs, som du bør læse for at indsamle viden om blogging og for at blive en bedre blogger, og jeg vil ikke have nogen kommentar som “denne liste er forkert, han burde være over ham / hende”. Jeg noterer bare nogle blogs, som jeg læser, og jeg får fordel af hver af disse blogs hjælper mig lige. Jeg håber, at disse blogs også hjælper dig. Så her kommer den første blog.

Quick Sprout af Neil Patel

Ved Quicksprout, en fantastisk blog til internet marketingfolk, hvis du vil lære at markedsføre dine blogindlæg på en god måde, avancerede SEO teknikker, så skal du besøge denne blog. Men undskyld at sige, hvis du er en komplet nybegynder, så kan du ikke forstå hans avancerede vejledning til SEO, linkbygning, indholds marketing osv. Fordi ved quicksprout skriver Neil Patel hovedsagelig for avancerede bloggere.

Du kan også analysere dine blogs ved hurtig spiring og korrekte fejl på din blog, og du kan sammenligne din blog med dine konkurrenter blog også for at få en vis inspiration til at arbejde hårdt på din blog.

ProBlogger af Darren Rowse

Problogger er et komplet kryds for bloggere, her finder du forskellige ting relateret til blogging som blogtips, seo tips, marketing tips, pod casting tips, casestudier og meget mere. Når jeg læser indlæg på problogger, får jeg nogle nye tips. Det er alt, hvad jeg kan sige om denne blog.

Smart Passiv Indkomst af Pat Flynn

Mange mennesker besøger Smart passiv indkomst bare for at se hans indkomstopgørelser efter at have kontrolleret indkomstrapporten lukker de. Hvis du er med i disse mennesker, så vågn op og begynd at læse sine artikler om blogging, affiliate marketing og sociale medier. Han er virkelig en værdi for at tilføje blogger i blogosfæren. Han deler de rigtige arbejdsmetoder, som du kan bruge til at få succes i disse nævnte emner. Jeg elsker at læse sine affiliate marketing guides.

WPBeginner af Syed Balkhi

WPBeginner er en stor ressource for begyndere at forstå og lære om WordPress, det er meget kompliceret at bruge til nybegynder men WordPress er bedst, så jeg vil foretrække dig at bruge WordPress, men vent det er meget svært at forstå det på startdagen, så jeg vil foretrække dig at læse denne blog og rydde alle Din tvivl er let på ét sted.

ShoutMeLoud af Harsh Agarwal

Jeg læser Shoutmeloud artikler, da jeg begyndte at blogge, faktisk da jeg fik at vide om søgemaskineoptimering for næsten 6 måneder siden. Stærke Aggarwal er ejer af Shoutmeloud, og på skrikmelod skriver han artikler hovedsagelig på blogging, SEO, WordPress, tjene penge online osv. Du skal læse shoutmeloud på daglig basis og lære noget nyt, artiklerne om sociale medier der bogføres der er awesome, du vil

Blogging Cage af Kulwant Nagi

Blogging bur er en fantastisk blog startet af kulwant Nagi efter hans succes inden for blogging. Her deler han de bedste måder at knytte bygning, seo, blogging og meget mere. Jeg kan sige, at dette er den eneste blog, hvoraf jeg læste alle artikler. For mig er dette den bedste blog til at lære blogging.

TechTage af Rohit Palit

Techtage, En god blog til at lære søgemaskineoptimering og blogging, jeg ved ikke, hvorfor skovlens ejer er skjult over blogosfæren . Rohit Palit er ejer af Techtage og har ikke god social media tilstedeværelse med indisk blogger, det er derfor, mindre folk kender hans blog i Indien. Læs sin blog og implementer strategierne.

Moz

Search Engine Journal

Søgemaskine Land

Search Engine Watch

Søgemaskine Roundtable

Backlinko

KISSmetrics KISSmetrics

Disse blogs læser jeg ofte og får store fordele, du bør også følge disse og bygge dit sind for bedre blogging.

Jeg håber, at du kunne lide disse blogs, hvis du har andre blogs, som vil hjælpe nybegynder så nævnt i kommentarsektionen nedenfor.

Posten 15 blogs, der læses for at blive en bedre blogger i 2018, optrådte først på Rahul Yadav.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.