15 digitale advertising and marketing suggestions til advokater og advokatfirmaer

Advokatfirmaet markedsføring behøver ikke at være besværligt, faktisk bør advokatmarkedsføringsresultater være overraskende med den korrekte process. Som advokat er det tilstrækkeligt besværligt at være opmærksom på størstedelen af ​​dine sager, nye kunder, foreningsinmeldinger og lokale arrangementer, samtidig med at man forsøger at investere tilstrækkelig energi i passende advokatfirma markedsføring.

Som du ved i dag bruger folks internettet meget at købe produkter og erhverve tjenester. Også med brug af flere mobiltelefoner i dag er forbruget af internettet yderligere øget. Så i denne artikel vil vi give dig 15 digitale marketingtips til advokatfirmaer i Indien.

15 Digitale marketingtips til advokatfirmaer i Indien

1). Uddann dig selv om Web site Design og udvikling og Digital Advertising

Du skal have fuld viden om webdesign og udvikling og digital markedsføring. I webdesign og udvikling skal du have avanceret viden eller i det mindste grundlæggende viden om HTML, css og Javascript eller hvordan du bruger WordPress eller et andet Content material Administration-system. I Digital markedsføring skal du vide om søgeordsoptimering, indholdsskabelse, indholdsskrivning, copywriting, søgemaskineoptimering, søgemaskine markedsføring, socialmediemarkedsføring, e-mailmarkedsføring, optimering af konverteringsfrekvens osv. For at opnå viden kan du tage on-line kurser, læse bøger , Se videoer på youtube og læs blogs om Digital Advertising.

2). Optimer dit advokatselskabs hjemmeside

Det er meget vigtigt for dig at gennemføre website-revision for at vide, om dit web site design er i overensstemmelse med nyeste webdesign pattern. Er det lydhør, at betyder, at din hjemmeside kan tilpasses automatisk til skærmstørrelsen i overensstemmelse med enheden brugt, Loading hastighed på webstedet som i hvor meget tid tager dit websted at indlæse i browser eller enhed, har det bedre brugergrænseflade og brugeroplevelse som for brugergrænsefladen skal du måle, om dit webdesign er godt eller værst og som for brugeroplevelse skal du kontrollere, om dit websted er let at bruge og forstår, har du hjemmesiden en korrekt optimeret Robotic.txt-fil og er i overensstemmelse med standarder Set af google, bing, yahoo og anden søgemaskine.

3). Opret en weblog på din advokatfirma hjemmeside

Indhold er konge, der er indhold Er det, der bringer trafik og ny kunde til dit websted. Jeg vil også gerne fortælle dig, at søgemaskinen også rangerer og indekserer dit websted, hvis det har godt indhold. Så du skal sørge for, at du opsætter en weblog til din advokatfirma, hvor du skal offentliggøre indhold eller artikler eller blogpost eller essays mv, der er relevante for ekspertise og også har høj kvalitet.

4). Opret landingssider

I den traditionelle markedsføring bruger vi Market segmentation meget, hvor du identificerer kunde, der måtte kræve dit produkt, og du opretter strategier, der vil tiltrække bestemte kunder, der vil købe den pågældende vare straks fra dig. For eksempel sælger du legetøj, så dine potentielle kunder er børn, da børn kan lide at lege med legetøj, så hvad du vil gøre er at du laver reklame og markedsføringsstrategi for at målrette børnene for at få dem til at købe legetøj. så på samme måde i digital markedsføring skaber vi destinationssider, hvor vi laver en webside, hvor et indhold, der er specifikt oprettet for at målrette en identificeret kunde, vil blive offentliggjort, som vil konvertere læseren til kunden. For eksempel Hvis du sælger tjenester relateret til Udyog Aadhar i Indien, og du vil have folks til at sikre Udyog Aadhar-registrering i Indien fra dit advokatfirma, skal du lave destinationsside på Udyog Aadhar og optimere det med søgeord til at målrette en kunde, der har brug for Udyog Aadhar.

5). Opret ofte stillede spørgsmål til potentielle kunder

Du skal undersøge på google Hvad angår spørgsmål, som personer søger efter enten at søge på google og se i forslag givet i google-søgning Eller på nederste aspect af google søgeresultatside kan du bruge søgeordsforskning værktøj som google søgeord Planner, ubersuggest, ahrefs, Semrush, Nøgleord overalt osv. eller hvis du tillader kommentarer til blogindlæg så se hvilke spørgsmål der for det meste bliver bedt om af dine kunder til at skabe Faq, der bringer flere kunder. for eksempel Hvis du modtager flere forespørgsler om firmaregistrering, tvistbilæggelse, Gst-registrering, udyog Aadhar, indkomstskat mv., og lav derefter faq på sådanne emner.

6). Udfør Hyperlink bygning til advokatfirma hjemmeside

For at rangere højere i google du har brug for backlinks fra høj autoritet hjemmesider. Hvis du formår at sikre gode backlinks fra højere autoritetswebsteder, kan du rangere i high ti i google søgeresultater. For at få backlinks til dit websted kan du bruge nedenstående teknikker som:

  • Interlinking- når du skriver et indhold til din weblog, og hvis du opdager, at den indeholder et bestemt søgeord, som du måske har brugt til at oprette artikel om Tidligere på dette søgeord kan du indsætte et hyperlink, der vil give et hyperlink til den pågældende artikel.
  • Gæsteblogging – du kan henvende dig til et Blogger- eller Weblog-netværk, der har et godt omdømme og højere rangering og bede dem om at give dig en backlink på deres weblog. Til dette formål kan du kontakte Weblog Ejer, spørge ham om hvilket emne han har brug for en artikel og give ham det relevante indhold. Bloggen Ejer kan opkræve gebyrer eller give det free of charge.
  • Webkataloger – webkataloger er klassiske måder at få backlinks til dit advokatfirma. Alt du skal gøre er at søge efter webkataloger i google, bing eller yahoo. Og efter, hvornår du får søgeresultat, skal du vælge et webkatalog, test cache og webstedsindeks i google. Hvis et katalog har god trafik af mere finish 1000 besøgende, skal du registrere dig på den pågældende vejledning for at få backlinks til dit websted.
  • Discussion board og blogpost-kommentar – kan du sende et hyperlink til dit websted i blogpost-kommentar på en anden hjemmeside, eller du kan sende hyperlink til dit websted på forumwebsites i en aktiv diskussion, der er related eller identisk med dit websiteindhold. Populære forumwebsted, som du kan bruge, er quora og reddit.

7). Opret en youtube-kanal

Du kan oprette en youtube-kanal med det relevante indhold til dit advokatfirma, da markedsføring på youtube er meget populær nu en dag. Med youtube Channel kan du sikre dig, at du opnår højere kundeengagement, hvilket vil hjælpe dig med at få flere kunder. I Video beskrivelse kan du give hyperlink til din hjemmeside og destinationsside. Youtube tilbyder også annoncer, som du kan bruge til at fremme dit advokatfirma.

8). Brug Fb til markedsføring

Brug af Fb til markedsføring er meget god mulighed, da fb giver mange betalte og free of charge måder at markedsføre dit web site på. Når vi snakker om fb Betalt mulighed, kan du bruge Fb-annoncer til at oprette kampagne, annoncer og indlæg, der vil målrette mod søgeord og kundegruppe, der er valgt af dig. Når vi snakker Om free of charge indstilling kan du oprette free of charge fb aspect til dit advokatfirma og oprette annoncer. Indlæg og banner dig selv og Del det med venner og kunder. Du kan også oprette historier, interaktivt spil og quizzer mv. Du kan også dele dine youtube videoer eller gå stay for at uddanne folks om din virksomhed by way of video stay feed. Du kan også deltage i relevante Fb-grupper og -sider eller kan oprette Fb-gruppe, der fokuserer på produkter og tjenester, du tilbyder.

9). Brug Pinterest til markedsføring

Pinterest er et websted til fotodeling, der markedsfører Pinterest alt hvad du behøver at gøre er at oprette en pinterest for virksomhedskonto, som er free of charge og oprette bestyrelser med relevante søgeord, uploade gode og veludformede billeder og giv hyperlink til dit websted.

10). Brug Instagram til markedsføring

Instagram er også A Foto- og videodeling Social Media Platform Simply Like pinterest og youtube. Du kan oprette en konto på instagram til erhvervslivet for at markedsføre dit advokatfirma på instagram.

11). Opret affilieringsprogram og referer og tjen programmet

Du kan oprette et affilieret program til dit advokatfirma, hvor en blogger kan registrere sig hos dig som affiliate og oprette hyperlinks til dine produkter og tjenester eller skabe indhold der vil overbevise kunderne om at købe dine produkter og tjenester. Du kan også konfigurere henvise og tjene, hvor enhver particular person, der er eksisterende eller ny kunde, kan udfylde et enkelt ansøgningsskema, og så kan du kontakte den pågældende particular person by way of telefon eller e-mail for at generere bly for dit produkt og tjenester.

12). E-mail advertising and marketing

På din hjemmeside, fb aspect og youtube kanal skal du have oprettet kind til Lead technology, og når folks registrerer sig på din hjemmeside, giver de dig en e-mail, der opretter e-mail-database. Du kan bruge denne e-mail-database til at sende Annonce-e-mails og bede dem om flere kundeemner eller Køb dine produkter og tjenester. For E-mail Advertising Det bedste værktøj til at bruge er Mailchimp.

13). Opret webinar og podcasts

En måde at markedsføre dit advokatfirma på er at oprette en podcast og holde et webinar. Et on-line webinar er en lærerig, nyttig eller instruktionel introduktion, der gøres tilgængelig på internettet, som regel som enten video eller lyd med dias. Et on-line webinar kan forekomme som en skolastisk adresse eller en anden kind for introduktion, for eksempel et forretningsmøde. Da on-line webinar deltagere forbinder på internettet, kan de udnytte internetbaserede innovationer til at opgradere erfaringen, f.eks. Ved at formidle by way of tekstning, optagelsesdeling, udnytte en whiteboard cooperatively og forbinde by way of web-baseret social networking paltform.you kan bruge squarespace og Youtube lever til oprettelse af webinar.

En podcast er et lydprogram, som normalt spredes over scener, der kan downloades fra internettet og indstilles til enten på en computer eller en mp3-afspiller. Du kan oprette en podcast på produkter og tjenester, som du sælger, og kan dele det med de registrerede kunder eller på sociale medier platforme.

14). PPC Promoting

pay-per-click er en måde at fremme på internettet, hvor sponsorer betaler en udgift eller gebyrer hver gang en af ​​deres annoncer klikkes af målkunden. Dybest set er det en betalt metode, hvor du køber besøg på dit websted, i modsætning til at “erhverve” disse besøg naturligt eller organisk. Du kan bruge Google Adwords til at oprette ppc-kampagne med målord og kunde og disse annoncer vil blive vist på Anden hjemmeside og folks vil klikke på dine viste annoncer for at erhverve dine tjenester.

15) Mobil markedsføring

I dag Flere og flere Folks bruger internettet på deres mobiltelefoner, de får adgang til websteder by way of mobilbrowser, eller de bruger apps til at få companies.Cellular advertising and marketing er en multikanals digital markedsføringsteknik til markedsføring og promovering af produkter og tjenester på målrettet kundes mobiltelefoner, tablets og yderligere andre cell devices by way of websteder, electronic mail, sms og MMS, online-netværk og mobilapplikationer. 19659002] Mobilen forstyrrer den måde, hvorpå personer engagerer sig i mærker. Alt, hvad der skal være muligt på en computer, er i øjeblikket tilgængelig på en mobil gadget. Fra at åbne en electronic mail for at gennemse dit websted for at købe produkter og tjenester, er det hele tilgængeligt by way of en lille mobilskærm. Overvej:

  • 80% af webklienterne har en smartphone.
  • Mobil platform, for eksempel mobiltelefoner og tablets, har op til 60% avanceret medietid for kunder i USA
  • Google forestiller søgninger om cell devices til at udkonkurrere arbejdsområdet søger inden udgangen af ​​2015.

Kraftig mobil fremme indebærer forståelse af din mobilindsamling af mennesker, planlægning af indhold i lyset af cell stadier og nøgleudnyttelse af SMS / MMS advertising and marketing og cell applikationer.

] Konklusion

For at konkludere denne artikel vil jeg gerne fortælle dig om andre måder, du kan fremme dit advokatfirma ved hjælp af digital markedsføring. Du kan oprette Infographics, Publication, Powerpoint Displays, som du kan uploade på Slideshare, du kan også oprette e-bøger på det relevante indhold, som vil information og uddanne folks, du kan også bruge running a blog platform som medium og tumblr, du kan offentliggøre en artikel om LinkedIn, og du kan også tweet om dit produkt og tjenester på twitter.

Stillingen 15 Digital Advertising Ideas for Advokater og Advokatfirmaer blev først opført på Rahul Yadav.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.