15 On-Web page Search engine optimisation strategier, der vil øge dine placeringer

Search engine optimisation har ændret sig mange gange siden 2010, og Google ændrer løbende sine politikker for at gøre sine søgebrugere venlige. Google har foretaget mange ændringer for at deal with spamresultater. Efter pingvin 2,zero opdateringer har mange webmastere ændret deres tanker om på facet Search engine optimisation. Nowdays, Search engine optimisation er noget mere finish søgeord forskning og Meta tags. Hvis du søger efter nogle interessante og avancerede søgemaskineoptimeringsstrategier, vil jeg forklare nogle på facet Search engine optimisation-teknikker, som er meget nyttige til at gøre indholdet Search engine optimisation-venligt.

1. Titel

Titel er den vigtigste Search engine optimisation-faktor på siden. Titel beskriver hovedideen for posten. At have en kort males beskrivende titel vil bringe flere besøgende til dit websted. Prøv at tilføje højtstående søgeord i starten af ​​titlen som foreslået af Search engine optimisation Moz. Tilføjelse af søgeord i midten eller i slutningen er ikke så effektivt som at tilføje dem i starten.

Du kan også bruge lange haleord i starten af ​​titlen. Skriv en kort titel, der forklarer hele submit ideen. Søgemaskiner samt Læsers venlige titler er altid rangeret højere. Mere tættere på søgeordet er i begyndelsen, mere det har søgemaskine vægt.

2. Tilføj

Tag til dit titel

H1 er hoved overskriften tag. Sæt altid din titel i h1-tag. Skabeloner er normalt designet på en sådan måde, at de tilføjer h1-tag automatisk til titel, males nogle standardskabeloner af Blogger og wordpress har ikke denne facilitet. I Blogger-standardskabeloner er titlen pakket ind i h2-tag.

Tjek din webstedskode og tilføj

tag til din titel. Har kun et h1-tag på en facet, så søgemaskinerne kun kan læse én hovedrubrik.

3. Brug Search engine optimisation Pleasant URL

Ifølge seneste forskning af Search engine optimisation er URL-faktor nu ikke så vigtig som den var i fortiden. Google bruger avanceret teknik til at analysere hele indholdet. Males når du søger efter noget, dræber Google Search engine optimisation-søgeordene i URL'en for resultaterne. Det betyder, at Google stadig giver nogen betydning for Search engine optimisation-venlige webadresser.

Prøv at tilføje dit søgeord i webadressen til dit indlæg for at få ekstra kreditter. Første Three til Four nøgleord for url får størst betydning, så tilføj dit søgeord i starten.

4. Brug Multimedia

Billeder og videoer er den bedste måde at udtrykke dine tanker på. Brug relaterede billeder, videoer, diagrammer, grafer og infographics til gøre dit indhold smukkere charmerende . Du kan engagere flere besøgende i dit indhold.

Brug af multimedier vil øge din gennemsnitlige besøgstid på webstedet og dermed gøre dig godt i søgemaskinens øjne. Billeder er en stor kilde til info.

Du kan tilføje various tags og titel tag til dine billeder, så søgemaskinerne nemt kan genkende dit indhold. Giv et navn til det billede, der er relateret til dit indlæg.

5. Brug udgående hyperlinks

Udgående hyperlinks er et sign til søgemaskiner, der beskriver relevansen af ​​dit indhold. Prøv at forbinde din artikel med høje PR-blogs med samme indhold, der øger relevansen af ​​dit indhold.

Højtstående blogs har større indflydelse på lavmyndighedsblogger.

Hvis du har en artikel i 1000 ord, skal du mindst have Three til Four hyperlinks rettet mod andre højt autoritative artikler. Interlink også dine gamle indlæg i dine nye artikler for at gøre din sammenkædning bedre.

6. Brug søgeord i dit indhold

Gør altid en søgeordsforskning, før du skriver et indlæg og lav en liste med højtstående søgeord (søgeord, der får maksimal trafik). Tilføj søgeord i første 100-150 ord.

Pas på søgeordstæthed. Anbefalet søgeordstæthed er 2-3%. Midler i hver 100 ord gentage dit søgeord 2 til Three gange. Sæt søgeordet i starten, det understreger, at dit indhold handler om det pågældende søgeord.

Tilføjelse af eller tags til dine søgeord kan tilføje flere værdier til den.

7. Lav dit websted hurtigt

Webstedsindlæsningstid er givet stor betydning, og mange bloggere overvejer det en vigtig Search engine optimisation-faktor. Tænk naked på, at dit websted åbnes med et blik, hvordan det vil påvirke dig? Det samme er tilfældet med søgemaskiner og læsere. Ifølge en undersøgelse foretaget af Munch net vil kun 75% af dine besøgende besøge dit websted, hvis dit websteds indlæsningstid er mindre finish Four sekunder.

Pas på, når du vælger din hostingplan. Komprimere dine billeder og brug indholdsstyringssystemer til at indlæse din hjemmeside hurtigt.

8. Lav “The Finest …, Prime 10 …” Indlæg

Prøv at tilføje modifikatorer til din submit titel og indhold. Som en sædvanlig praksis er modifikatorer bedre at rangere dit indlæg til lange hale Search engine optimisation søgeord . Modifikatorer gør din titel mere imponerende og charmerende.

Tilføj bedst, high, anmeldelse til din titel for at rangere det højere.

9. Brug Social Sharing Button

Efter pingvin 2,zero opdateringer har Google tilføjet social media påvirkning i Search engine optimisation faktorer. Google vil gerne vide, hvilket indhold der er mere pålideligt, hvilket indhold er mere delt og ønsket. Indhold, som mere kan lide og deles på sociale medier, vil blive givet mere betydning.

Din sociale medier er vigtig for dit indhold. Tilføj Social Media Sharing Button på din hjemmeside, så besøgende nemt kan dele og lide dit indlæg. Tag lidt tid og hit som i den glidende sociale mediebjælke. Tweet det eller pin det.

Gør din social media-knap fremtrædende, da den kan forbedre din smag og delingsrate.

10. Lav mindst 1000 ordbog

Serpiq.com har vist sig at lave lange indlæg kan hjælpe dig med at rangere højere i søgemaskiner. Prøv at gøre dit indlæg mindst 1000-1500 ord. Google har tilføjet “detaljeret søgeresultat” mulighed, der tilføjer lange artikler om en bestemt søgning i søgeresultater.

At lave langt indhold kan give dig en kant over andre. Beskriv hvert punkt med fuld detaljer. Opdele dit indlæg i denne ordning kan hjælpe dig med at lave langt indhold.

  • Titel
  • Overskrift
    Underpositioner
  • Småoverskrifter
  • Lister
  • Kort

11. Reducer afvisningsfrekvens

Afvisningsfrekvens er den faktor, der bruges af søgemaskiner til at kontrollere indholdets troværdighed. Når en besøgende ikke finder sit søgte indhold, så presser han pludselig tilbage-knappen, hvilket indikerer, at indholdet til brugeren ikke er related for søgningen.

Dette indikerer direkte din sidekvalitet. Jo mere den besøgende bliver på din facet, jo mere pålidelige bliver din facet.

Tilføj interne hyperlinks, videoer og billeder til dit indhold for at holde dine besøgende på din facet.

12. Brug synonymer

Prøv at bruge synonymer for at undgå søgeordstopning, da du muligvis straffes af Google for øget søgeordstæthed. Synonymer kan hjælpe dig på mange måder. Det kan hjælpe dig med at formidle din ide mere effektivt.

Du kan få disse ord ved at markere “Beslægtet søgning” i slutningen af ​​Googles søgeresultater. Du kan også finde lsi søgeord ved hjælp af Google Adwords værktøjer eller andre søgeord værktøjer.

13. Forbedre din skrivefærdighed

Skrivning færdigheder er ikke Gud begavede. Du kan også forbedre dem ved blot at læse bøger og se engelske movie. Du laver fejl kontinuerligt og udfylder dit websted med fejl, det er ikke godt for dig.

At have fejl og fejl går direkte til at miste people interesse for dit indlæg. Altid bevisligt læs dit indhold, fjern fejl og stavefejl.

14. Giv nyt indhold

Forsøg altid at give frisk og informativt indhold til dine læsere. Naked maintain dig selv på din læser sted og tror, ​​at dette indhold er godt for dig eller ej. At give frisk indhold bygger din personlighed. People kommer tilbage til dig for de nyeste teknikker og suggestions.

Samler meget info. Læs seneste artikler og bøger relateret til dit emne. Besøg high ranked weblog på specificeret area of interest og abonner på dem. Efter at have læst og indsamlet info kan du lave et informativt indlæg, som people vil elske at læse.

15. Brug Straightforward Grammar

Dette er det vigtigste punkt, som jeg følger mig selv. Selv du kan også bemærke i dette indlæg også, at fra starten til slutningen er min engelsk enkel. Jeg tror stærkt på, at people kommer til dig og søger hjælp. du kan hjælpe dem med at skrive let indhold .

Ingen har tid til at nå frem til en ordbog for at finde betydninger af vanskelige ord. Hvis de ikke forstår hvad du vil sige, kommer de til at trykke på knappen Tilbage. Hvis du bruger vanskelige ord, gør dem så klare.

16. Skriv kvalitetsindhold

Dette er ofte sagt, at indhold er konge. Dit indhold skal være kvalitativt såvel som kvantitativt. Dit indhold skal være unikt. Hvis du duplikerer indhold og blot præsenterer det foran læsere, bliver du straffet af søgemaskiner.

Konklusion

Du vil have en høj PR, der søger efter på facet Search engine optimisation-tips. Dette er en komplet vejledning til på facet search engine marketing i min opfattelse. Hvis du har noget i dit sind, så kan du dele det med verden ved at skrive en kommentar. Jeg tror også på at lære  🙂

Publish 15 On-Web page Search engine optimisation Strategier, der vil øge dine Rankings dukkede op først på Rahul Yadav.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.