50+ Kraftfulde digitale marketingværktøjer til smarte marketingfolk

Hvis du allerede er i Digital Advertising eller lige har begyndt at forstå den måde, det virker på, kan du helt sikkert vide, hvilke værktøjer der er bedst på markedet, og hvordan kan de hjælpe dig med at øge rækkevidden af ​​dit websted eller weblog og hjælpe du vokser dit afkast. Nå er pay attention over nogle værktøjer, og hvad kan de gøre for dig:

Værktøjer, du kan bruge til at forbedre Social Media Digital advertising:

Sociale medier er den vigtigste og nemmeste måde at få publikum til på din weblog eller hjemmeside. Med den voksende internetbaserede brugerforening er behovet for kunderne afgørende. Se på apps, der kan hjælpe dig:

 1. BuzzSumo

  BuzzSumo hjælper dig med at finde nøgleordene for en bestemt sort indhold. Det analyserer indholdet for dig og giver dig de nøgleord, people har søgt efter eller bruger mest. Dette er et meget nyttigt værktøj, der kan hjælpe dig med at forstå behovet og fremme indholdet.

 2. Canva

  Canva er et free of charge grafikwebsted, der giver dig mulighed for at designe helt free of charge, kreative og stilfulde og iøjnefaldende projekter, som du kan skrive på sociale medier.

 3. DiggDigg

  Det er et plugin, der hjælper med at øge din facet eller bloggen rækkevidde med cirka syv gange og bringer meget organisk trafik ind. Det gør det nemt for dine læsere at dele dine artikler på forskellige platforme ved at bruge en flydende stang med knapper på din facet.

 4. Hootsuite

  Hootsuite giver dig mulighed for at styre alle dine sociale medier håndterer mere dygtigt ved at oprette et socialt dashboard til sociale medier.

 5. Fast Sprout

  Fast Sprout er et værktøj af Neil Patel (High Internet Influencer), der hjælper dig med at analysere og forstå web optimization, social media influence, mobil responsevne and so forth.ofyoue websted eller weblog. Det hjælper dig med at forstå, hvordan dit indhold vil blive opfattet på en måde. Du skal helt sikkert give dette et skød.

 6. Shared Rely

  Shared rely hjælper dig med at spore dine sociale aktiviteter bedre ved blot at spore, hvor mange gange indholdet fra dit websted eller din weblog blev delt, lide osv. Det hjælper også med at forbedre bruger engagement.

 7. Sprout Social

  Sprout Social er et værktøj, der hjælper med effektiv social media administration. Det hjælper dig med at finde nye kunder og øge deres sociale medier engagement fjende din virksomhed.

 8. Agorapulse

  Agorapulse hjælper dig med at styre alle dine sociale medier håndterer på én gang. Du kan kollektivt sende ind på dem alle på én gang. WooRank hjælper med at forbedre din hjemmeside-rang og on-line synlighed ved at evaluere dit websted baseret på 50 kriterier, fra website positioning venlighed til sociale medier og meget mere.

Betal pr. klikværktøjer

'Betal pr. klik' er et koncept, hvor du betaler værtswebstedet for hvert klik, der omdirigerer brugeren til din facet. Optimer Tryk hjælper dig med at oprette destinationssiderne (Hvor brugerne omdirigeres efter at have klikket på linket.), Salgssider osv. I WordPress. Mens Optimizely lader dig teste og eksperimentere med dine digitale produkter, kampagner osv.

web optimization Instruments

web optimization er kort for Search Engine Optimization. Det spiller en afgørende rolle i placeringen af ​​din webside.

 • Ahrefs

  Det giver dig detaljerede oplysninger om, hvorfor de andre sider placerer højt, ved at give detaljerede oplysninger om deres søgeord, backlinks, omdirigering af trafikken på deres websted osv.

 • Google Søgeordsplanlægger

  Det hjælper dig med at finde de rigtige søgeord, der er relevante for dit indhold, hvilket hjælper med at få vist annonceannoncer, søgeannoncer osv. Der bringer i trafikken.

 • Majestic

  Det er en intelligensdatabase, der hjælper dig med at udforske domæner og webadresser, se antallet af backlinks og viser indgående resumé og knowledge.

 • Moz Native

  Det hjælper med at rangordne din lokale forretning ved at øge din synlighed i lokale søgemaskiner resultater. Det sørger for, at din virksomhed er synlig for mennesker.

 • Moz Open Web site Explorer

  Det hjælper dig med at finde backlinks, ankertekst, udføre konkurrencedygtig linksøgning mv og meget mere.

 • MozBar

  Det er en free of charge udvidelse til rådighed for Chrome, der gør det nemt for dig at få forhåndsmetrics og gøre al din web optimization på farten.

 • SEM Rush

  Det søger efter detaljerede konkurrencedygtige og betalte søgeordsdata efter domæner og se, hvad alle andre gør.

 • web optimization Guide

  Det tilbyder advertising ideas, søg analyse, on-line enterprise ideas, en lang række web optimization værktøjer og web optimization fagfolk.

 • Textual content Dealer

  Det hjælper dig med at finde det rette indhold til dit websted ved at tilbyde indholds skrifttjenester, der hjælper dig med at oprette en unik stil til dit websted.

 • UberSuggest

  Det hjælper dig med at finde rigtige nøgleord til dit indhold inden for få minutter.

 • Unbounce

  Det hjælper dig med at opbygge og teste destinationssider, websider popups osv. Og forbedrer konverteringskurser efter klik.

 • Upwork

  Det hjælper dig med at finde de bedste freelancearbejdere over hele verden i dit finances.

 • Yoast
  [19659000] Det er en WordPress web optimization pluginthat hjælper dig med at optimere din web site, tilføjer bedre metatitler og generatingXML Sitemaps .

Knowledge- og analyseværktøjer

1) Byg med fortæller du hvilket script eller skabelon der bruges til at opbygge webstedet.

2) Google Analytics giver dig mulighed for at overvåge dit websteds trafik i detaljer.

3) Google Search Console giver dig detaljeret rapport om indekseringsstatus og synlighed af webstedet.

E-mail marketingværktøjer

1) Aweber giver dig mulighed for at promovere dit produkt med en gangs automatiseret e-mail, opsætningstjenester og meget mere for at engagere publikum

2) Få svar giver dig mulighed for at være vært for webinars, oprette destinationssider, markedsføringsautomater mv.

3) Mailchimp er en marketingautomatiseringsplatform, der hjælper dig med at administrere abonnenter , spor resultater og ship mails,

Indholds marketingværktøjer

1) Buzz Stream hjælper dig med at finde indflydelse, administrere e-mails og hjælper dig med at analysere dine kampagner.

2) Copyscape er praktisk, når du vil kontrollere hvis indholdet af / på dit websted er plagieret.

3) Crazyegg giver dig et indblik i, hvordan dine kunder er involveret i din hjemmeside og hvordan kan du øge det op.

4) HARO Hjælp En Reporter giver dig mulighed for at blive en nyhedskilde, hvilket betyder at du kan spørge en journalist om at skrive om dig og din virksomhed.

5) Hubspot's Weblog Subject Generator hjælper Du finder emner til dit blogindlæg med hjælp fra et søgeord.

6) Blyssider er et on-line værktøj, du kan bruge til at indsamle e-mail-abonnenter.

7) Medium giver dig en platform til at læse og skrive og dele de historier, der er mest relevante.

PicMonkey er en fotoredigeringsapp, der hjælper dig med at tilføje rammer, filtre, tekst osv. OptinMonster er en online-ledningsgenerator, der slår op med besøgende til abonnenter.

9) PicMonkey 19659067] 10) Prezi er en præsentationssoftware, som du kan bruge til at skabe virkelig attraktive ppts.

11) Sumo tilbyder dig mange free of charge værktøjer, der kan bruges til at vokse

13 Quora er en åben Q / En platform, hvor mange bloggere og marketingfolk besvarer spørgsmål og fremmer deres forretning.

T han postede 50+ Kraftfulde Digital Advertising Instruments For Good Entrepreneurs dukkede først op på Rahul Yadav.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.