Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

50 Social Media Instruments til at oversvømme dit websted med trafik (og få resultater)

/
/
/
1 Views
50 Social Media Instruments til at oversvømme dit websted med trafik (og få resultater)
5 (100%) 2 votes

I løbet af det sidste årti er markedsføringen helt udviklet, og mærkerne tilpasser sig digitale marketingmedier til en bedre probability for succes. Et af de bedste våben til digitale marketingfolk er sociale medier, og mærkerne vender sig til sociale medier, for at nå deres målgruppe gennem betalte kampagner og andre organiske foranstaltninger.
Tendenser ændrer sig hurtigere finish vindretningen, males det er ikke overraskende for os, at digitalmedieannoncering har overskredet fjernsyns- og billboardannoncer, og sociale medier er det bedste våben inden for digital markedsføring. I 2018 vil vi tage et stort spring i social media advertising and marketing, og optegnelser vil blive brudt i den kommende sæson. Fb er den ubestridte leder af sociale medier, males der er altid mulighed for, at ethvert nyt medium bliver vellykket på markedet, og vi ved alle, hvor hurtige tendenser skifter.

Ligesom sociale medier er de mest pålidelige og egnede sociale medier værktøjer også ofte skiftende. Hvis du kan lide et bestemt værktøj, er det tydeligt, at et dagligt værktøj vil være til din rådighed. Uanset om det er et værktøj til visuelle medier, analyser eller for social media administration. Vi har samlet en liste over 50 sociale medier værktøjer, der er bedst at bruge i 2018. De fleste af dem er gamle, males med hyppige opdateringer kan de også være dit primære valg for 2018. Så uden yderligere anstrengelse, lad os starte pay attention!

50 Bedste Social Media Advertising and marketing Instruments for Marketingfolk (2018)

Buffer

Et af de bedste sociale medier styringsværktøjer, dens formål er at give intuitioner til at hjælpe enhver marketingmedarbejder planlægge den perfekte strategi for deres kampagne. Ud over det er Buffer også et hire værktøj, som er utrolig nemt at bruge. Med en god brugergrænseflade og højeste brugerrespons er det det primære valg for enhver marketingmedarbejder.

HootSuite

HootSuite betragtes som en gylden normal for værktøjer til social media administration. Det giver dig mulighed for at planlægge timingen for dine indlæg for bedre at nå, følge deres fremskridt og ydeevne og opbygge alle de berørte sociale medier. HootSuite tilbyder uendelig luksus til alle brugere, hvilket er en fordel at få en kant over en konkurrent. Det er bedst for en stor organisation med flere mærker og marketingagenturer.

Owlmetrics

Hvis du vil have nyttige forståelser og indsigt i at vokse et Instagram-konto tilhængerskab, er Owlmetrics det bedste værktøj til dette job. Det er helt et Instagram analytisk værktøj, og du kan forbedre dit mærke ydeevne intensivt ved at bruge det. Det giver flere funktioner til at gøre dit arbejde nemt.

Sprinklr

Sprinklr er et pålideligt værktøj, der tilbyder assist til forretningsanalyse og advertising and marketing. Du kan få mest muligt ud af dine sociale medier platforme ved at bruge dette fantastiske værktøj. Den er designet til forskellige moderne maintain og er betroet af SAP og Microsoft.

Nuvi

Nuvi bruges af topvirksomheder som Chevron, Nissan, Uber og meget mere. Det er et social media advertising and marketing værktøj, der bruges til at levere knowledge visualiseringer. Det strømlinjeformerer overvågning og rapportering af sociale medier, så du nemt kan fokusere på advertising and marketing taktik og planlægning.

Edgar

Edgar tilbyder digital indholdsplanlægning ved at prioritere kategorier. Hvis alt indhold deles, vil disse værktøjer genbruge ældre indlæg for at forbedre engagementet med publikum.

Salesforce Social Studio

Dette værktøj til social media er den all-in-one ukonventionelle løsning til kreativ enterprise.it hjælper advertising and marketing groups til at gøre brug af sociale medier platforme for at beskytte deres mærker. Det giver også detaljeret analyse sammen med ressourcer til virksomheder for at maksimere deres potentiale.

Funnel.io

Funnel.io er et af de få værktøjer, der hjælper dig med at samle alle former for digital reklame viden. Alle oplysninger gemmes i et hire, præsentabelt og brugervenligt instrumentbræt. Det gør tingene lettere for marketingfolk at tegne relativitetspræstation af alle de sociale medier. Den integrerer også med andre værktøjer som Google Analytics.

Postplanner

Postplanner bruger videnskabelige forskere til sin algoritme og hjælper marketingmedarbejderen til at identificere bedst muligt indhold til publikum. Brugere kan surfe anbefalet feed fra Publish Planner for at finde stylish indhold. Dens videnskabelige algoritme bestemmer chancerne for fremtidigt engagement for at hjælpe med at tegne social media strategi.

Sprout Social

Sprout Social øger socialt engagement med hjælp fra en samlet good indbakkefunktion. Det er i grunden et socialt ledelsesværktøj og tilbyder assist til kunder med funktioner som helpdesk og opgaver.

CoSchedule

Selvom det primært er en marketingkalender, kan sociale medier markedsførere også bruge det til deres fordel, da det forbinder alle deres platforme og styrer dem fra et enkelt sted. Planlæg, planlægge, markedsføre og arbejde på din komplette markedsføringsplan fra et enkelt værktøj

Svar

Reply er udviklet af Buffer Crew, og det understøtter softwareplatforme til at forbinde sociale medier og kundeservice. Samlet set hjælper det med at forbedre responstid for dine sociale medieplatforme ved at gøre dem tilgængelige i en enkelt indbakke.

Tweetdeck

Tweetdeck ejes af Twitter. Det er et fuldt udstyret dashboard og organiserer Twitter-feeds, meddelelser, meddelelser, visningskolonner og supportstyring af forskellige konti.

Senere

Et andet Instagram-værktøj i denne liste. Senere hjælper med at planlægge dine indlæg. Det bruges af retailer mærker som The Huffington Publish, Yelp, og GQ journal. Senere har fantastiske kalendervisning, større mængdeopload og indholdsmetode til marketingfolk.

Pablo

Et andet værktøj i denne liste udviklet af Buffer, er i grunden et visuelt medieværktøj med mere finish halvtreds tusind billeder sammen med over 25 skrifttyper. Dette værktøj beskæftiger også flere billedfiltre for at forbedre billedkvaliteten.

Canva

Canva er et af de bedste værktøjer til at forbedre billederne. Du kan redigere billeder, tilføje filtre og designe visuelt indhold til deling på sociale medier.

Easelly

Easelly er et infografisk værktøj. I dag er infographics trending med stor indflydelse på sociale medier platforme. Easelly tilbyder flere skabeloner i sit bibliotek. Så vælg det bedste for dig selv.

Pexels

Et sted at finde free of charge billeder, Pexels hjælper dig med nemt at skabe et digitalt digitalt digitalt indhold. Du kan nemt dele billeder på dine platforme uden besvær med ophavsrettigheder.

Quickmeme

I dag er den bedste måde at viral noget på at gøre en meme ud af det. Quickmeme tilbyder meme skabeloner, som du kan bruge ved at tilføje tekst. Del det trendigste billede med en meme på din sociale medieplatform og gør det postviral for mere at nå ud til et publikum.

Adobe Spark

Skift dine ideer til en grafisk præsentation ved hjælp af Adobe Spark. Du kan også udvikle animerede videoer, webhistorier og et andet digitalt indholdsmedie for at gøre din platform indbydende og smuk. Dette værktøj beskæftiger også three iOS-applikationer.

Infogram

Et andet infographics udviklingsværktøj i denne liste, det hjælper markedsførere enkeltpersoner og virksomheder, at dele deres knowledge sammen med at visualisere det over 200 kort og 35 diagrammer. Du kan finde GIF-diagrammer, færdige design og meget mere. Du kan også importere knowledge fra enhver skyhukommelse, analyse, Excel og osv.

Piktochart

Strøm din udviklingsproces for rapporter, plakater, præsentationer og infographics ved hjælp af dette fantastiske visuelle medieværktøj. Piktochart tilbyder over 500 skabeloner, metoder til integration af knowledge cinch og tonsvis af bestemte industri ikoner.

Giphy

Med GIF'er, der overtager sociale medier og bliver en integreret del af brugeroplevelsen, øges efterspørgslen. Giphy er den største web-baserede GIF-database og indeholder alle slags bevægelsesbilleder, du skal dele på dine sociale medieplatforme som Fb, Twitter, Instagram, Google+ og mere.

Splice

Udviklet af GoPro, det er primært et videoredigeringsværktøj. Det giver fantastisk opløsning, der hurtigt vil ændre indholdet af sociale medier. Du kan beskære optagelser, slanke det, anvende filtre, tilpasse lyd og video, og tilføj animationer og meget mere. Denne app er også brugervenlig. Så, alle kan nemt lære og køre det.

Feedly

Med Feedly kan du tilpasse og oprette feedbaseret indhold baseret på dine præferencer. Det er en nyhedslæser, der bruger det meste af det digitale indhold og advertising and marketing crew. Du kan også finde ud af din varmescore ved at kende engagementet.

BuzzSumo

Discover ud af de nyeste traits, emner og søgeord ved hjælp af BuzzSumo. Det giver knowledge om det øverste indhold og giver brugeren mulighed for at se på de mennesker, der har samlet det pågældende indhold. Dette forbedrer chancerne for at bestemme den rigtige målgruppe for din on-line enterprise advertising and marketing.

Nuzzel

I grund og grund en nyhedslæsende app for at fortælle dig, hvad dine venner deler og læser. Det hjælper dig med at bestemme interesserne for dine kontakter, så du nemt kan dele det berørte indhold med dem.

Nævn

For at overvåge fremskridtet i dit model anbefaler vi at du bruger Nedenfor sociale medier. Det hjælper dig med at se over de mange kanaler i realtid for at tilbyde brugere komplette opdateringer om deres produkter, funktioner, konkurrentanalyse, rapportfremstilling og indflydelse.

Klout

Klout er et socialt medieværktøj, der hjælper dig med at måle dine påvirkninger på sociale medier. Dette værktøj giver dig også mulighed for at oprette indhold, der resounds med tilhængere og venner. Det anbefaler også dig at foreslå indhold, der er nyt for dit publikum.

Audiense

Tidligere kendt som SocialBro, giver dette værktøj fantastisk indblik i sociale medier og traits. Du kan udvikle segmenter, forbedre engagementer, spore og rapportere og forstå publikums adfærd. Du kan også lave rapporter om organiske og betalte kampagner.

Klear

Klear tilbyder rapporterings- og overvågningsværktøjer. Du kan nemt bruge dem til at holde en examine og steadiness mellem sociale medier platforme. Det forbedrer også markedsføringen af ​​sociale medier, påvirker søgninger, giver analyse og meget mere.

Instagram for Enterprise

Vend din Instagram-konto til virksomhedskonto ved hjælp af dette Instagram-værktøj. Denne funktion kan låse op for virksomhedsindsigt, kontakter og tilføjer evnen til at udvikle flere annoncer og understøtte stillinger direkte med din Instagram-applikation til din smartphone.

Crowdfire

Administrer dine sociale medier tilhængere, specielt på Instagram og Twitter med Crowdfire-værktøjet. Dette fantastiske værktøj tilbyder indenfor data om de mennesker, du måske ikke kender, finder indflydelsesrige brugere og meget mere. Dette værktøj er et premium valg til at øge relevansen og engagementet af dine tilhængere på sociale medier platforme.

Nøglehul

Spor alle hashtags på sociale medier med nøglehul. Det vil hjælpe dig med at analysere vigtigheden af ​​søgeord på sociale medier som Instagram og Twitter. Få real-time-analyser, beregninger, sammen med at foreslå forskellige hashtags for at forbedre engagementer og når.

Fb Insights

Et Fb-indbygget værktøj, det giver en stor mængde analyser, hvilket er vigtigt for alle marketingfolk. Du kan også importere disse indsigter for at studere dem yderligere eller vise dem.

Iconsquare

En Instagram-enhed til analyse og markedsføring, den bruges af H & M, MTV, Nationwide Geographic Channel og meget mere. Det bestemmer engagementer, postplanlægning, konkurrencer og styring af flere konti.

SocialRank

SocialRank tilbyder komplet hjælp til at identificere, administrere og organisere tilhængere på Instagram og Twitter. Du kan også sortere dine tilhængere, for at afgøre, hvilke mærker de følger, og hvor du kan få mest engagement.

LikeAlyzer

Mål rækkevidden og potentialet på din Fb-side ved hjælp af analyse fra LikeAlyzer. Dette værktøj tilbyder også sine brugere fantastiske kommentarer til deres Fb-sider uden omkostninger.

Yotpo

Oprindeligt et markedsføringsredskab, der fokuserer på at opretholde reelle anmeldelser af mærker og produkter. Det har nu udvidet sine ydelser beneath hensyntagen til model fairness og brugergenereret indhold. Det introducerer nye strukturer hele tiden, og i 2018 kan du forvente flere fantastiske funktioner, der tilbydes.

Have2HaveIt

Gør din Instagram-platform mere markedsførbar ved at bruge dette fantastiske værktøj. Selvom du kan bruge ét sted pr. Instagram-post, har Have2HaveIt analyser og kundedata for at gøre strategien lettere for alle.

Klik for at Tweet

Effektivisere arbejdet med at promovere, markedsføre, spore, rapportere og dele indhold på Twitter med hjælp fra Click on to Tweet. Dette værktøj indsender også tweets automatisk, der nemt kan spores med et hyperlink, der automatisk genereres.

Curalate

Tidligere kendt som Like2Buy tillader Curalate at markedsføre enkeltpersoner at gøre deres Insta-feeds interessante ved at forbinde dem til flere steder. Dette gør det stressfrit for tilhængere at finde rand sider til at deal with deres ønskede emne.

Bitly

Hvis du vil bruge en hyperlink shortner, anbefaler vi dig at bruge Bitly. Nogle gange har du begrænsede tegn til at skrive på sociale medier platforme som Twitter, og deling af hyperlinks kan være en smerte sammen med at give vigtig data. Af denne grund kan du bruge Bitly til at reducere størrelsen af ​​dine hyperlinks. Udover det kan du også spore diskrete hyperlinks til kantinformation om publikum og bestemme deres kampagnes ydeevne.

Google URL Builder

Dette værktøj fra Google er det enkleste værktøj til at bruge på denne liste. Du kan vedhæfte UTM monitoring koder til linkene for at dele dem på sociale medier hjemmesider. Det giver dig en eksklusiv evne til at spore beregninger, såsom trafik og besøgsadfærd, som er afhængig af sociale medieplatforme.

Typeform

En free of charge, strømlinjeformet værktøj, der hjælper dig med at formulere formularer og puslespil. Få fantastiske engagementer fra din målgruppe ved hjælp af testbaserede undersøgelser.

Pocket

Pocket er et eksklusivt værktøj med flere udvidelser til desktops og apps til mobiltelefoner. Det giver brugerne mulighed for at finde og gemme ethvert indhold eller websted, som de søgte på mobiltelefon, på deres desktops eller omvendt. Det er et bekvemt og enkelt værktøj og er også latterligt vigtigt.

Fb Stay

Fb Stay skabte mange muligheder for model sider og produkter. Hvis du vil have mere reside engagement, er en levende video den bedste mulighed. Det giver alle mulighed for at oprette forbindelse til publikum på et større niveau.

Fb-annoncer

Fb Adverts er det ultimative reklame- og markedsføringsredskab. Det er effektivt, da det gør brug af sociale netværk, som Fb har samlet over en levetid. Det giver annoncører og strateger mulighed for at målrette publikum efter demografi, interesser, prioriteter og mere. Det kan også bruges til at forbedre mærkeværdien, samle flere tilhængere og øge rækkevidde af dine blogs, videoer, indlæg, begivenheder og lignende.

Babbly

Babbly er et ekstraordinært socialmedieværktøj, der hjælper marketingpersoner til at øge deres indhold. Babbly arbejder på formlen for at skabe relevante indlæg, videoer, blogs og annoncer viral. Det motiverer også brugere til at dele det pågældende indlæg. Nyd den fantastiske eksponering af din aspect med Babbly og kapitaliser den.

SocialDrift

En af de bedste måder at forbedre model consciousness på Instagram, SocialDrift benytter algoritmer til maskinindlæring til at sende forudindstillede likes og kommentarer til bord på en bestemt sæt af publikum. Instagram-brugere er inspireret af en sådan opsøgende kontrol for at kontrollere deres egne konti. Retailer virksomheder bruger allerede SocialDrift til at engagere publikum på Instagram og forbedre deres efterfølgende.

Publish 50 Social Media Instruments til at oversvømme dit websted med trafik (og få resultater) dukkede først op på Rahul Yadav.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.