Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

eight grunde til, at dit websted ikke er placeret i søgeresultaterne

/
/
/
1 Views

On-line tilstedeværelse er blevet “et should” for hver etableret eller opstartsvirksomhed. I denne digitale verden er people mere aktive over internettet finish i virkeligheden. Så hvis du ønsker at få seriøs opmærksomhed fra de mennesker, du har brug for at have en stærk on-line tilstedeværelse. Det er kun muligt ved at have en god internetforbindelse. Rahul Digital priser er yderst rimelige og giver mere finish du lease faktisk betaler for.

Der er et par ting, som vi skal forstå, før vi går i retning af de grundlæggende grunde til, at dit websted ikke placerer sig godt. Disse grundlæggende Search engine optimisation ting kan løse mange problemer af din og vil forbedre din forståelse af Search engine optimisation.

On-line tilstedeværelse og søgemaskineoptimering:

On-line tilstedeværelse og søgemaskineoptimering er direkte proportional med hinanden. At lave en hjemmeside og lægge dine oplysninger on-line fuldfører ikke opgaven, males kræver mere indsats og opmærksomhed finish det.

Der er millioner og millioner af hjemmesider, males ikke alle rækker på første aspect af google ret? Hvilke web sites rangerer på den første aspect eller er det første søgeresultat af din forespørgsel? Hvad med disse websteder gør Google til at rangere dem højt over alle de andre hjemmesider i denne kategori? Vil du vide hvad? Deres søgemaskine optimering strategi er, hvad der gør dem rangere højere.

Hvis jeg naked forklarer det, gør Search engine optimisation din on-line tilstedeværelse fremtrædende og får du det investeringsafkast (ROI) du har brug for.

Hvorfor har Search engine optimisation brug for indhold så meget?

Indhold er “rygraden” af Search engine optimisation. Search engine optimisation og indhold advertising and marketing teknikker er forskellige domæner, males gå hånd i hånd. De er de forskellige sider af den samme mønt. Search engine optimisation-folk har brug for at forstå, at de er uadskillelige, og resultatet af en har direkte indflydelse på andres præstationer.

Tidligere opnåede trafik til dit websted var enklere finish i dag. I dag på grund af den strenge politik og effektive algoritmiske implementeringer af søgemaskiner har gjort det hårdt. På grund af den retailer konkurrence er trafikken blevet en stor udfordring. De fleste af os har hørt, at Google foretrækker indhold af høj kvalitet og dømmer et websted for dets troværdighed. Males indhold af høj kvalitet er ikke kun det, du har også brug for en stærk Search engine optimisation-strategi til at bruge indholdet på en effektiv måde for at få værdi ud af det.

Hvor Search engine optimisation og indholds advertising and marketing er forskellige fra hinanden?

Som nævnt ovenfor er Search engine optimisation og indholds advertising and marketing forskellig fra hinanden. Hvordan er de forskellige? Search engine optimisation er lidt smal, mens indholds advertising and marketing er et bredt begreb.

Content material advertising and marketing tiltrækker i grunden kunderne med ord og giver dem værdifulde oplysninger om produktet eller noget, de gerne vil vide om. Hvorimod Search engine optimisation indebærer alle de taktikker, der kan bruges til at forbedre placeringen af ​​hjemmesiden. Den voksende domæne myndighed på webstedet viser troværdigheden af ​​det pågældende websted. DA (Area Authority) viser, hvor meget du kan stole på oplysningerne fra webstedet, og hvordan svarer det til den trafik, der kommer ind.

Hvor overlapper Search engine optimisation og Content material advertising and marketing?

Jeg kalder indholdets rygrad søgemaskine optimering proces. De smarte algoritmer, der produceres af søgemaskinerne, dømmer indholdet over dets kvalitet, og hvordan betyder det det for kunderne. Hvor indholds advertising and marketing og Search engine optimisation er forskellige, er der nogle områder, hvor de overlapper hinanden fuldstændigt.

 • Nye sider kan rangeres med indhold og Search engine optimisation: Search engine optimisation handler lige om at få den højeste placering på søgeindekserne, hvilket ikke er klart muligt uden at producere indhold af høj kvalitet. Hvis du har en ny aspect til dit websted, har du skabt nye muligheder for at forbedre placeringen af ​​dit websted generelt. Males indholdet bør ikke mangle i kvaliteten. Fordi “Bedre indhold dirigerer bedre placeringer.”
 • Optimering af søgeord gennem indhold: Brug vigtige eller mest søgeord i dit indhold til at gøre opmærksom på søgemaskinens kravleboter.
 • Kvalitetsindhold giver bedre domæneautoritet: Har du nogensinde kontrolleret domæneautoriteten for Forbes eller Mashable? Eller et andet stort indholdswebsted? Nogensinde spekuleret på, hvor fik de denne retailer DA? Det er fordi de offentliggør kvalitetsindholdet, som giver værdi til læsernes data og bringer dem tilbage og beder om mere.

Faktum bør forstås med det samme, at vi skal have en rigtig stability mellem Search engine optimisation og indholds advertising and marketing for at få en god placering i søgning indeksering.

Hvis du tror at du laver alt rigtigt og stadig er dit websted ikke rating godt. Så er der flere grunde, der kunne have været sket. Og du kan ikke vide det. Nedenfor er de grunde, der måske forårsager hindring i dine placeringer:

 1. Sterke og aktive konkurrenter:

Lad os overveje, at nogle industrier er lidt mere overfyldte finish den anden. Og de retailer giganter i den pågældende industri har helt sikkert bedre investeringer tildelt deres marketingkampagner. Sterke og aktive konkurrenter kan være en stor grund til, at du ikke placerer dig godt.

Løsningen til dette downside:

 • Identificer dine konkurrenter og maintain øje med deres on-line marketingstrategier og discover også manglerne i deres strategi. At kende din konkurrentstrategi giver dig mulighed for at opbygge en counter effektiv strategi.
 • Målretning af et mindre marked betyder færre konkurrenter at håndtere, hvilket giver flere muligheder for dig. Og giver dig mulighed for at opnå bedre geografiske placeringer.
 1. Google har ikke indekseret dit websted:

Hvis dit websted ikke vises på Google, skyldes det primært, at du endnu ikke er opført af Google.

Kontroller, om du er blevet indekseret eller ej?

Det spørgsmål du skal huske på er, at hvordan du får kendskab til dit websted, er indekseret på google eller ej? Så er der svaret på det:

Du kan finde ud af ved at bruge præfikset “website: yoursite.com” i google-søgefeltet.

Google viser dig alle de websider, du håber at se, hvis det ikke viser dem, det betyder, at du ikke er indekseret af søgemaskinen.

Få dit websted indekseret på google:

Nå vil Google til sidst finde din hjemmeside, males det kan tage et par uger at træne. Det bedste, du kan gøre i mellemtiden, tilføjer dit websted til Google Search Console og giver dem dit sitemap.

Dette vil informere Google om de sider, du vil blive vist i søgning, og vil fremskynde processen lidt.

 1. Din aspect er ikke mobilvenlig overhovedet:

I denne sammenhængende verden er vi konstant forbundet med alt ved hver time. Hvert stort eller mindre websted gør deres websteder mobilvenlige, så brugeren ikke oplever nogen type for problemer.

Mobil venlige websteder betyder, at hvis en bruger får adgang til dem fra deres telefon eller iPad, tager den type efter den anvendte enhed.

Mange gode websteder kunne ikke få placeringerne, naked fordi de ikke var cell venlige.

 1. Metatags er ikke optimeret:

Grundlæggende bruger søgemaskiner metadata til at finde ud af, hvad dit websted handler om. Hver webside på dit websted har sit eget sæt metatags, som skal optimeres gennem indholdet på den pågældende aspect.

Hvordan forbedres titellisterne?

Titel tags er ekstremt vigtige og har direkte indflydelse på søgemaskinens placeringer. Nedenfor følger et par suggestions til at forbedre titel-tags:

 • Inkluder et højt rangeret søgeord
 • Maintain længden på ca. 55 tegn, så søgemaskinerne ikke skærer det ned
 • Brug en sætestruktur, der beder om publikum og synes catchy snarere finish blot at beskrive produktet eller tjenesten. Kort sagt bruge sætning til dealing with.

Hvordan forbedrer Meta Beskrivelse?
Meta beskrivelsen skal være kortfattet og meningsfuld. Det burde formidle budskabet i meget begrænsede og enkle ord, så brugeren eller klienten forstår hvad du lease faktisk tilbyder. Gør det catcher.

 • Stil et spørgsmål om at lokke publikum. Eller nonetheless et spørgsmål, som får publikum alle nysgerrige at kende svaret.
 • Maintain længden underneath 155 tegn.
 • Inkluder et opkald til handlingssætning eller e-mail-adresse eller telefonnummer, så publikum nemt kan komme i kontakt.
 1. Indeholder ingen høj kvalitet backlinks:

Backlinks er præcis, hvad de lyder som. Hyperlinks, der leder trafikken tilbage til dit websted kaldes backlinks.

Kvaliteten af ​​backlinksne har også stor indflydelse på webstedsrangering og domæneautoritet. Det viser indirekte, hvor pålidelig og troværdig dit websted er. Søgemaskiner tager højde for denne ting underneath hensyntagen til søgeresultaterne.

Vi er alle bekendt med denne sætning af “High quality over amount”. Kvalitet backlinks er langt vigtigere finish antallet af backlinks. Backlink fra et værdifuldt websted kan gavne dig mere finish 100 lavkvalitets backlinks.

Sådan får du backlinks?

Den mest effektive metode til at få backlinks er “visitor posting” og “article submissions”. Få dit højkvalitets indhold udgivet på højt DA-websteder for at få dig sunde backlinks. Dette kan kræve lidt besvær, males er yderst effektive og kan i høj grad bidrage til dit websteds troværdighed.

 1. Social media abandonment:

Måske gør du alt rigtigt for at optimere dit websted, males du har fuldstændigt forsømt de sociale medier platforme eller gør minimal for dem. Det kan også medføre skade på placeringen af ​​webstedet. Et websted kræver ikke kun opmærksomhed mod det, males også til alle sider, der knytter til det, om det er sociale medier eller en anden aspect.

At være aktiv på sociale medier er meget vigtige.

Her er et par sociale medier suggestions til at arbejde på:

 • Gør indhold af høj kvalitet som videoer, fotografier mv hele tiden for at holde publikum opdateret og informeret.
 • Del konstant det nye og gamle indhold relateret til dit model på sociale medier konti.
 • Giv linket til dine sociale medier sider på dit officielle websted.
 • Føj sjov eller informativ tweets til indholdet for at øge publikums overordnede engagement.
 1. Dårlig webstedsbygger:

Jeg forstår fuldstændigt appellen fra en nem hjemmesidebygger, der giver træk og slipfunktionerne til at designe et websted. Hvilket sikkert giver en billig måde at designe en egen hjemmeside. Males disse websteder placerer sjældent højere på søgeresultaterne.

Hvorfor er der ikke en DIY website rank højere?

Hvorfor er en DIY website sjældent set rating højere i søgemaskinerne? Fordi for at gøre det lettere at oprette et websted, skaber værktøjerne en hel del overskydende kode, hvilket forsinker webstedets ydeevne.

Årsager til, at dit eget websted måske ikke placeres godt:

 • Du sætter begrænset indsats på den grundlæggende Search engine optimisation.
 • Webstedets samlede hastighed er ikke særlig god og underholder ikke behovene i den kommende trafik.
 • Du har færre Search engine optimisation-plugins i forhold til de andre platforme.

Hvad kan du gøre for at gøre din DIY-site-rangering bedre?

 • Først skal du kontrollere sidens hastighed. Hvis det tager længere tid finish 5 sekunder at indlæse dataene, finish du har brug for for at løse problemet med det samme. Fordi hvem har tid til at vente? Proper?
 • Udsæt en ordentlig Search engine optimisation-strategi for at optimere dit websted. Og sammenlign det med din konkurrents strategi for at finde manglerne i din strategi.
 • Se om dit websted er brugervenligt eller ej.
 1. Formelt strafferet efter søgemaskine:

Der er en enorm forskel mellem “at få dit websted straffet” og “blive ramt med en straf ved søgemaskinen”. Indtil vi kun har diskuteret, hvorfor deaktiverer søgemaskinen dit websted. Males nogle gange udsender søgemaskinen også en straf mod din hjemmeside.

At blive straffet af søgemaskinen er en sjælden lejlighed, males hvis det sker, kræver det alvorlig opmærksomhed. Der er flere grunde til at blive straffet af søgemaskinen, males følgende to er de vigtigste:

 • Over optimering på siden:

Blackhat Search engine optimisation fører til optimering på siden, der får søgemaskinen til at straffe dig. Vi ved alle, at “overskud af alt er farligt”. Det samme er tilfældet med Search engine optimisation. Hvis du sætter søgeordet ind i hver webadresse, titeltag, Meta tags osv., Kan søgemaskinens gennemsøgningsroboter rejse et rødt flag, som kan forårsage en stor skade på hjemmesiden DA.

 • Unaturlig Hyperlink-bygning:

Search engine optimisation-Hvis vi kunne definere det på en anden måde, ville det være: “Få dine backlinks på dit websted, hvilket kunne føre til øget overordnet troværdighed i søgemaskineverdenen.”

Køber dig selv hyperlinks, bytte hyperlinks eller vedhæfte dit websted til de ringe kvalitetskoblinger og brug af usædvanlige ankertekster kan få et websted straffet meget let.

Forfatter Bio:

Robert James er en MIS med stor erfaring og forskning om personlig og hjemme sikkerhedsteknologi og devices. Han skriver også på Xfinity Web pakker. Han er en MMA Fighter og Know-how entusiast med en vilje til at deal with. Tech Author og Researcher med en flare for at gennemgå den nyeste sikkerhedsteknologi og devices

Submit eight Årsager til, at dit websted ikke er rating i søgeresultaterne, syntes først på Rahul Yadav.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.