En hurtig information til at komme i gang i worldwide Search engine optimization

Hvis du er bekendt med Search engine optimization og ved at bruge det, får du ikke meget trafik på dit websted eller produkt, så er det det rigtige tidspunkt at fokusere på den internationale Search engine optimization.

Hvad er worldwide Search engine optimization?

I simpleste af vilkår, den internationale Search engine optimization fokuserer på det globale marked eller lande, hvorfra du kan få fats i trafikken fra. Ved intern Search engine optimization optimering kan du fokusere på de specifikke lande og deres interesser, hvorved du kan øge trafikken på dit web site.

Antag, du målretter Kina for at få trafikken fra, så du vil bruge indholdet på din hjemmeside som vil være relateret til ting de bruger eller sproget de taler om. Dette vil være målgruppen, og strategien vil være i overensstemmelse hermed.

Hvorfor skal vi bruge worldwide Search engine optimization?

For det meste bruger disse mennesker den internationale Search engine optimization, hvis lokale Search engine optimization ikke har bragt meget trafik til deres hjemmeside eller produkt. Hvis du for eksempel har et marked lokalt, og du vil udvide det, så kan worldwide Search engine optimization være det rigtige valg for dig. Også for de mennesker, der målretter engelsktalende klient eller har de etablerede kunder, der taler dette sprog, vil worldwide Search engine optimization hjælpe dig med at få fats i mere af den trafik. Du kan også ansætte et Search engine optimization serviceselskab for at gøre din internationale Search engine optimization effektivt.

Har jeg brug for worldwide Search engine optimization?

Enhver virksomhed, der planlægger at ekspandere globalt og ønsker at nå ud til people på deres eget sprog skal vælge Worldwide Search engine optimization. Worldwide Search engine optimization vil være til gavn for dig, hvis:

 • Du har en bemærkelsesværdig kundebase over hele kloden.
 • Du forsøger at nå ud til nye internationale markeder.
 • Du har kontorer i forskellige lande til at drive din virksomhed
 • Dine kunder taler ikke engelsk som deres første sprog.

Går om Worldwide Search engine optimization

For at gøre en vellykket Search engine optimization-strategi til succes, er det vigtigt at komme med en effektiv plan. Her er nogle punkter, som kan hjælpe dig:

1 Forskning

Først og fremmest skal du undersøge det land, du målretter mod, for at have planlagt at få trafikken fra. Du skal vide, hvad er det sprog i det pågældende land, hvad demografi er let at tiltrække, hvilket indhold de kan lide og så videre. Google søgeord planlægger vil information dig sammen med at vise dig de fremadrettede søgeord i det pågældende land. Du kan bruge disse søgeord i dit indhold for at øge hjemmesiden og få den relevante trafik. Sprog er også en meget stor faktor, mens du søger efter nøgleord. Du skal sørge for, at de nøgleord, du vælger, vil gribe meget af det engelske publikum.

2 Målgruppe

Efter forskning vil du indse, at du har muligheder for at finde publikum enten ved deres sprog eller af deres land. De fleste mennesker foretrækker at målrette publikum efter sprogbasen. Ved at gøre det, skal du kunne få publikum fra et bestemt sted. Males du skal kontrollere, at søgeordet du vælger, er nok til at få organiseret trafik. Den trafik, der ikke kun er related, males også konkurrencedygtig.

Hvis denne strategi ikke virker for dig, er det bedste alternativ den landbaserede målretning. Ved at gøre dette kan du ikke kun få malmen trafik fra det land du har målrettet mod, males du behøver ikke lægge stor indsats i at vælge et bestemt søgeord. Dette er, hvad de fleste mennesker bruger, og du vil også begunstige det. Jeg håber.

three Optimer

Når alle ovenstående trin er taget, kommer det tidspunkt, hvor du skal optimere hjemmesiden. Jeg mener, du skal sørge for, at dit websted kan søges med related indhold. Dit websted har ikke duplikatproblemet med URL eller indhold fra andre. Din hjemmeside har det ideelle indhold, der vil tiltrække masserne med ordentlige søgninger på nettet.

God internet hosting

Hvis dit web site internet hosting er af det dårlige land eller langsomt land, så er det ligegyldigt hvor meget indsats du sætter i det kommer ikke til at få trafikken. Internet hosting fra et land, hvor hjemmesiden indlæses kommer til at growth, er det rigtige valg. Siden hastigheder er den vigtigste faktor i web site optimering, så hvis du bruger en god internet hosting plan med god service, så vil det påvirke din internationale Search engine optimization.

Domæne

Med søgemaskine ændre sig om dagen kan du ' t stole på en strategi for at få trafikken internationalt. Males uanset hvor meget tid det er ændret, hvis dit domæne er related for det land, du målretter mod, vil du sikkert øge hjemmesiden.

Dette er eksemplet på det domæne, du kan bruge til at fortælle publikum hvem denne hjemmeside er relateret til. Dette domæne bruges mest i verden og kunne få fats i meget af din målgruppe ved worldwide Search engine optimization. Dette er det ideelle domænevalg, hvis du bruger den landbaserede målretning

Greatest Practices in Worldwide Search engine optimization

For at opnå en vellykket worldwide Search engine optimization-plan skal du oprette en rigtig URL-struktur, som målrettet mod dit publikum. De tre forskellige strukturer til rådighed er:

Landskode Prime Stage Area (ccTLD)

Det giver dig landespecifikke udvidelser og er derfor ideel til geolokation. Males for at vinde popularitet med dette domæne skal du lægge ekstra indsats, da det kræver, at du starter på ny som et selvstændigt domæne.

Underdomæne

Det er en god mulighed for dem med en generisk prime -Devel Area (gTLD). Det kræver meget indholdsindeksering og anbefales, når du har en unik identitet eller produkter. For eksempel er http: //drive.google.com et underdomæne, mens http://www.google.com/drive vil tilføje mere dybde til strukturen.

Underkatalog

Det er det bedste valg med virksomheder der har begrænset ressource eller indhold, da det hjælper dig med at videreføre dit nuværende domænes omdømme.

ccTLD, sub-domain og sub-directory

Nu hvor du ved om de domæne strukturer, du kan bruge til at optimere din Internationalt Search engine optimization indhold, her er fordele og ulemper, der kan hjælpe dig med at bestemme.

ccTLD

Landkoden Prime-Stage Area er designet til en bestemt area eller et land. ISO-landekoder med to bogstaver identificeres af søgemaskiner for at forstå mållandene. Webstedet concentrating on. Eg: http://www.google.in/

Professionals of ccTLD:

 • Hjælper søgemaskiner (SE) og brugerne til at identificere regionen.
 • Gør din sideplacering højere for målbrugere for at finde dig
 • Giver et geolokalisationssignal.
 • Nem at markedsføre
 • Isun-påvirket af Google Panda eller Penguin opdateres, hvis otherccTLD straffes [19659045] Ulemper ved ccTLD
  • Kræver en separat Search engine optimization-strategi
  • underlagt censurforanstaltninger
  • Separat gennemsøgning
  • Kræver nye hyperlinks for at få en rangordning

  Underdomæne

  Et underdomæne er en separat websted, der er tilknyttet din primære webadresse. Fx: https://photographs.google.com/ og https://play.google.com/

  Prover af underdomæne:

  • Nem at administrere og vedligeholde
  • Har lokal IP-adresse
  • Nemt spore konverteringer og resultater ved hjælp af Google Analytics
  • Mulig at have en separat lokal vært
  • Bedst til nye produkter eller virksomheder

  Ulemper med underdomæne:

  • Kræver en separat Search engine optimization-strategi
  • Lokal optimeringsproces er kompliceret
  • Det er svært at oprette landligt underdomæne til forskellige versioner
  • Brugere foretrækker at søge lokalt
  • Værdien af ​​hoveddomæne kan ikke videreføres til underdomæne

  Underkatalog

  A Underkatalog er grundlæggende en mappe i en anden mappe. Dette giver dig mulighed for at oprette en separat mappe til forskellige sprog.

  Fordele i underkatalog:

  • Har brug for kun et teknisk supportdomæne
  • Omkostningseffektiv i forhold til andre muligheder
  • Stærkere domæneautoritet
  • ] Enkel at udføre

  Ulemper ved underkatalog:

  • Underkataloger har ikke specifik IP-adresse
  • Svag signaleret geografisk lokalisering
  • Brugere foretrækker lokal searching
  • Vanskeligt at opretholde landekatalog for forskellige versioner.
  • Hele biblioteket påvirkes af Google-sanktioner

  BEMÆRK: Hvis du målretter mod et bestemt land, kan dette være det bedste valg. Fordi det fortæller publikum, at denne hjemmeside er relateret til dit land. Males hvis du bruger strategien, der fokuserer på sproget, er dette domæne irrelevant eller ikke godt. I dette spørgsmål er nedenstående billede det bedste valg for det domæne, du kan bruge. Det viser at vi har målrettet mod et bestemt sprog, og det vil ikke forveksle med noget andet.

  Få retailer problemer i worldwide Search engine optimization

  Duplikeret indhold er et af de største problemer i Worldwide Search engine optimization, som påvirker din Search engine optimization rating. Du kan bruge en hreflang til at sortere dette downside med duplikat indhold. Dette gør det muligt for Google at sortere den model af din aspect, der skal nå det regionale publikum. Denne Search engine optimization-praksis er næsten obligatorisk, og du kan bruge dette tag på alle webadresseversioner af dit websted.
  Kanoniske tags kan også hjælpe med at forhindre overlapning af dit indhold.

  Problemer, der kan opstå i den internationale Search engine optimization

  Hvis du undrer dig over, at den internationale Search engine optimization er uden hik eller problemer, så er du forkert. Der er mange faktorer, der kan gøre nogle problemer eller kunne være en problematisk ting for dig, mens du bruger worldwide Search engine optimization. Du skal huske, at ligesom lokal Search engine optimization har nogle problemer med overlapning, har worldwide Search engine optimization også fokuseret på den sags skyld.
  Hvis din hjemmeside eller dit produkt er en kopi af en eller anden hjemmeside eller indhold, kan hele din plan for at få trafikken blive ødelagt af crawler google-brugen.

  Den bedste tilgang til at stoppe det er ved at tjekke alle dele af hjemmesiden og også domænet som skal skelne med de andre.

  Hvis dit web site navn er 123.com og der er en anden hjemmeside, der hedder 123.com, så selvom hele indholdet er godt, skal du differentiere domænenavnet ved at tilføje et landbaseret domæne til det. Ligesom, hvis dit websted er fra Storbritannien, så kan du tilføje 123.com.uk. Dette vil fortælle Google-webcrawleren, at dette internet er anderledes finish de andre, og duplikeringsproblemet vil løse.

  Important Checkliste for Worldwide Search engine optimization

  ⦁Du skal undersøge, hvorfor du gør det internationale Search engine optimization?
  ⦁ Gør den internationale Search engine optimization mere gavnlig finish en lokal?
  ⦁ Skal du fokusere på sprogmålgruppe?
  ⦁ Eller vælger du et landbaseret publikum for bedre trafik?
  ⦁ Hvilket land vil du vælge at øge dit produkt eller dit websted?
  ⦁ Hvad vil være dit websteds domæne?
  ⦁ Hvordan skal du ændre problemerne med overlapning og alt?

  Konklusion

  Fra ovenstående detaljerede retningslinje har vi indset, at hvis vi har produktet eller hjemmesiden, og vi vil øge det i det indre marked så er der måder at gøre det på. Males det er ikke en nem vej, som hver tom pik og harry kunne hoppe på.
  Der er måder, der er strategier, der skal følges for at få den rigtige output. Du får måske ikke related og nødvendig trafik i starten. Males det er et should, som i sidste ende vil øge hjemmesiden, hvis du fokuserer på de rigtige strategier med tålmodighed og indsats.

  For ikke at glemme, at ikke alle hjemmesider skal arbejde på den internationale Search engine optimization. Hvis hans forretning er related for det internationale marked, og han har aktiverne til at styrke og lette det, så kan worldwide web optimization blive valgt.

  Stillingen En hurtig information til at komme i gang i worldwide Search engine optimization dukkede først op på Rahul Yadav.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.