Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Off-side Search engine optimization Teknikker – 20 Bedste Hyperlink Buiding Metoder (2018)

/
/
/
1 Views
Off-side Search engine optimization Teknikker – 20 Bedste Hyperlink Buiding Metoder (2018)
5 (100%) 1 vote

For få dage siden offentliggjorde jeg et indlæg om “ On-Web page Search engine optimization Teknikker Du skal følge “. Nu skal jeg dele nogle Seneste Off Web page Search engine optimization Strategies som vil bidrage til at øge din blograngering og drive stor trafik til din weblog fra søgemaskiner. Så lad os kigge på disse 20 seneste off-page Search engine optimization teknikker og følg for at få en god place i SERPs.

20 Seneste Off Web page Search engine optimization Strategies 2018

 1. Opret stærkt Fællesskab på sociale netværkssider [19659005] Oprettelse af et stærkt on-line fællesskab er en af ​​de vigtigste og vigtige dele af dagens off-side Search engine optimization. Da Google og andre populære søgemaskiner tager social deling som rangordenssignal, så du skal være opmærksom på at få flere sociale andele i dit blogindhold. Bliv naked med på nogle populære sociale netværkssider som Twitter, Pinterest, Fb, Google+ Linkedin, osv. og del dit blogindhold regelmæssigt. Du skal oprette en komplet profil med dine detaljerede oplysninger om disse sociale netværkssider og blive venner med dine nicheforbundne bloggere og webmastere. Deltag i forskellige samfund på disse sociale netværkssider og prøv at være altid aktive. Hjælp people, bede dem om hjælp og også invitere dem til at deltage og dele dit blogindhold på deres sociale profiler. Dette hjælper med at skabe et stærkt onlinemiljø.
  1. Discover lignende nicheblogger for linkbyggemuligheder

  Linkbygning på lignende area of interest weblog eller websteder er en af ​​de mest kraftfulde og effektive måder at rangere dine målrettede søgeord bedre i SERPs. Males det er virkelig ikke nemt at finde lignende nicheblog eller websteder med linkbyggemuligheder, hvis du ikke er ekspert på off-page Search engine optimization. Discover dine lignende blogs og lav backlinks gennem bloggen kommenterer gæstpostering eller udvekslingsforbindelser med dem. Her er nogle bedste måder at finde lignende area of interest blogs på for at oprette backlinks.

  1. Lignende webstedssøgning: Lignende webstedssøgning er et af de mest kraftfulde søgeværktøjer til at finde lignende websted og weblog. Du kan søge ved hjælp af målrettede søgeord eller blog-URL through dette værktøj for at finde lignende nicheblog og websteder nemt og hurtigt.
  2. Alltop: Alltop er en anden populær blogkatalog, hvor du også kan finde flere blogs svarende til din area of interest. 19659009] Brug af blogkatalog : Blogkataloget er en webblogkatalog, hvor du finder tusindvis af blogs med forskellige nicher. Gå naked til denne blogkatalog og discover de tilsvarende nicheblogger fra kategorien sektion.
  3. Brug Google : Hvem ved ikke om Google's magt. Naked søg på Google for at finde lignende nicheblogger med linkbyggemuligheder.

  3. Weblog Commenting

  Blogkommentarer er en af ​​de ældste linkbyggeteknikker, som stadig er mest populære og effektive off web page Search engine optimization teknik. Du kan nemt oprette højkvalitets backlinks gennem blogkommentarer og finde lignende blogs er ikke så hård. Du kan nemt finde lignende area of interest blogs ved hjælp af søgemaskiner som Google. Gå naked til Google og søg med disse søgemønstre

  • Søgeord “kommentar her” (fx Search engine optimization ideas “kommentar her”)
  • Søgeord “tilføj kommentar”
  • Søgeord “indsend kommentar”
  • Søgeord “forlade en kommentar “
  • Søgeord” Powered by WordPress “
  • Søgeord” Powered by BlogSpot “
  • Nøgleord” Skriv en kommentar “

  Du kan også bruge nogle 3 rd festværktøjer til at finde lignende area of interest blogs. Her er nogle populære 3 rd festværktøjer

  • http://linksearching.com
  • http://dropmylink.com
  • http://botw.org

  Greatest Practices of Weblog kommenterer at blive godkendt nemt

  Som blogger ved du vigtigheden af ​​en værdifuld blogkommentator, som tilføjede ekstra værdi til dit indhold. Hver blogger vil kun få værdifuld og højkvalitativ kommentar, og de godkender kun værdifulde kommentarer. Så du skal være opmærksom på din kommentar før du taber denne weblog. Her er nogle tjeklister, du kan følge for at få din kommentar godkendt nemt og øjeblikkeligt.

  • Efterlad en kommentar så hurtigt som muligt efter at have offentliggjort det nye indhold
  • Brug dit rigtige navn og din emailadresse
  • Prøv at droppe en kommentar til commentluv-aktiverede blogs
  • Læs indholdet; i det mindste overskrifter, underoverskrifter, kuglepunkter osv., før du slipper nogen kommentarer
  • Slet kun kommentar til lignende blogs
  • Brug intern postadresse i stedet for hjemmesiden URL underneath weblog kommentarer
  • Brug ikke hjemmeside URL eller nogen interne indlæg / sider URL i kommentar physique
  • Identificer dine lignende area of interest blogs med god autoritet og slip kommentarer med jævne mellemrum
  • Besvar kommentaren for at opbygge forhold
  • Begin kommentar ved hjælp af indholdsforfatternavnet og accost him
  • Discussion board Posting

Forumpostering er en anden populær og gammel off-side Search engine optimization-teknik som stadig er effektiv til få høj kvalitet backlinks. Discover dine lignende nichefora og deltage i disse fora. Du behøver ikke at deltage i hundredvis af fora eller fællesskabssider, naked discover 5-10 niche-relaterede discussion board med høj autoritet, registrere og opret din profil med al info. Brug signaturindstillingen omhyggeligt for at få backlinks. Indsæt nye tråde eller svar på andre tråde for at få backlinks og gøre forhold til andre. Dette vil også medvirke til at køre stor trafik til din weblog med det samme.

Anbefalet: Excessive PR (Web page Rank) Forumoversigt

 1. Social Bookmarking

Social Bookmarking er en mest populære måde at køre massiv trafik til din weblog med det samme. Du kan også oprette højkvalitets backlinks ved hjælp af social bookmarking. Discover nogle sociale bogmærkewebsteder med høj autoritet og registrer dig på disse websteder for at dele dit blogindhold. Det er en god praksis at dele hvert nyt indhold af din weblog til nogle populære sociale bookmarking-websites for at få stor trafik.

Anbefalet: Social Bookmarking Websites

 1. Weblog Listing Submission

Indgivelse af katalog lever stadig til bygg kvalitet backlinks og rangere din weblog bedre i SERPs. Det tager lang tid at få gode resultater fra katalogindsendelse, males det virker i lang tid. Discover nogle websteder med høj autoritetskatalog som DMOZ, Yahoo Listing osv. Og indsend din blog-URL med korrekt beskrivelse, metakoder og titel. Prøv at bruge unikke beskrivelser i hvert nyt indlæg og undgå gensidige mapper. For at få gode resultater for en enkelt niche-relateret blogs, skal du sende blog-URL'en i blogkatalogwebsteder.

Anbefalet: Liste over arkivindsendingssider

 1. Søgemaskiner Indgivelse

Indsend din weblog til de mest populære søgemaskiner kan lide Google, Yahoo, Bing, Ask, Alexa, AOL osv. og verificere med webmaster værktøjer, hvor det er tilgængeligt. Dette vil hjælpe med at indeksere dit blog-nye indlæg hurtigt og også få en god place i SERP'er.

Anbefalet: Indsend blog-URL til søgemaskiner free of charge

 1. Artikeloversigt Indsendelse (ikke anbefalet)

Artikelmapper kommer med høj sideplacering og høj domæne og facet myndighed. Så du kan nemt få høj kvalitet backlinks fra artiklen katalog websteder. Males du skal være opmærksom på artiklen katalog websteder, fordi alle artiklen katalog websteder ikke godt at indsende artikler og få backlinks. Prøv at indsende unikt indhold på artiklen katalog websteder for at blive godkendt nemt med backlinks. Læs omhyggeligt deres vilkår og betingelser, inden du sender indhold, ellers vil dit indlæg blive afvist.

Anbefalet: Artikelliste Indsendelsesliste

 1. RSS Feed Listing Submission

RSS Feed Kataloger er den rigtige kilde til at få backlinks til en bestemt eller multi-niche-blog. Disse websteder hjælper også med at få massiv trafik til din weblog, hvis bloggen indeholder informative og hjælpsomme indlæg til læsere. Disse bibliotekswebsteder udgiver kun hvert nyt indlæg i din weblog ved hjælp af bloggen.

 1. Gæstepostering

Nuværende dage er Visitor Posting en anden mest effektive og populære off-side Search engine optimization-teknik, som hjælper på flere måder at få succes i running a blog og on-line forretning. Dette er den anden gode måde at opbygge stærke samfund på, få høj kvalitet backlinks og drive massiv trafik til din weblog. Discover naked en lignende nicheblog med høj myndighed, ship dem en anmodning om gæstebog og endelig ship indholdet til gæstebog, hvis de godkender. Gå til Google og søg med disse søgemønstre for at finde blogs med muligheden for gæstepostering.

 • Søgeord + “gæsteblog”
 • Søgeord + “visitor blogger”
 • Søgeord + “gæstekolonne”
 • Søgeord + “Gæst artiklen”
 • Søgeord + gæst submit
 • Søgeord + gæst forfatter
 • Søgeord + “skriv til os”
 • Søgeord + “skriv til mig”
 • Søgeord + “blive bidragyder”
 • ] Søgeord + “bidrage til dette websted”
 • Søgeord + inurl: kategori / gæst
 • Søgeord + inurl: bidragsydere

Anbefalet: Liste over de bedste blogs, der accepterer gæstindlæg

 1. Hyperlink Trade Anbefalet)

Linkudveksling er også en gammel teknik til off-side Search engine optimization, som også er effektiv til linkbygning, hvis du gør det på en ordentlig måde. Discover lignende blogs med lignende area of interest og bede dem om linkudveksling. Du kan også bruge 3 rd festværktøjer som linkmarket.com, freerelevantlinks.com, 123exchangelinks.com, linkalizer.com osv.

 1. Spørgsmål og svarsteder

Der findes flere spørgsmål og svarsteder med høj Web page Rank, Good Alexa Rank, Excessive Area og Web page Authority. Deltag på disse Q & A-websteder og discover nogle lignende spørgsmål relateret til din weblog area of interest. Besvar disse spørgsmål og slip din blog-hjemmeside eller interne postlænker som reference. Dette vil bidrage til at få kvalitet backlinks samt drive enorm trafik. Nogle populære spørgsmål og svarsteder er Yahoo Solutions, Quora, Blurt det, Anyone Out There, eHow, Askville osv.

 1. Hyperlink Baiting

Hyperlink Baiting er en af ​​de nemmeste måder at få backlinks til fri. Udgiv naked indhold af høj kvalitet på din weblog, som hjælper med at løse læsers drawback og indeholder nyttige oplysninger. Når nogen kopierer dit indhold eller en del af indholdet, så placerer de også din bloglink i deres indlæg som referencelink. Hvis de ikke gør det, skal du blot bede dem om at placere din blog-link som en reference.

 1. Videoindsendelse

Lav nogle video-øvelser med dine nichespecifikke emner. Indsend disse videoer på populære videoer indsendelse websteder med den korrekte beskrivelse, titler og tags. Brug din blogs hjemmeside-URL eller en intern postadresse som referencelink. Dette er også en populær måde at få højkvalitets backlinks på, fordi næsten alle videoindsendelseswebsites kommer med Excessive Web page Rank, Area Authority og Good Alexa Rank. Dette hjælper også med at køre en god mængde henvisninger til din weblog.

Nogle populære videodelingsteder

Anbefal: Free of charge videodelingsteder

 1. Fotodeling

Opret unikke billeder for hvert nyt indhold af din weblog og indsende disse billeder med indholds- eller billedwebadressen på populære fotodelingssteder. Lad dine venner lide og kommentere disse billeder, dette vil medvirke til at rangere dit indhold bedre og også drive trafik til din weblog.

Populære fotodelingssteder

 1. Lokal liste eller lokal adressering

Hvis du vil rangere din weblog bedre i et bestemt land eller en area, så kan lokal notering eller lokal katalogindlæg hjælpe dig. Dette er især nyttigt for lokale forretningswebsteder at rangere nemt. Indsend din blog-URL til nogle lokale kvalitetsmapper af høj kvalitet for at få målgruppen let.

Tjek flere lokale virksomhedsfortegnelsessider her

 1. Pressemeddelelsesindgivelse

En anden populær Off-Web page Search engine optimization Strategies som er stadig effektiv og populær for at få kvalitet backlinks og rangere din weblog bedre i SERPs. Opret en liste over nogle excessive authority pressemeddelelser indsendelse websteder og indsende en pressemeddelelse på disse websteder. Dette er også nyttigt at rangordne specifikke søgeord nemt.

Anbefalet: Pressemeddelelse Indsendelsesoversigt

 1. Classifieds Submission

Classifieds indsendelse hjælper generelt med at få salg af et produkt gennem din weblog. Dette er også nyttigt for off-page Search engine optimization, fordi du kan oprette backlinks på nogle klassificerede indsendelseswebsteder. Dette hjælper også med at rangordne din weblog i den målrettede area.

Anbefalet: Free of charge rubrikker Indsendelseswebsteder

 1. Dokumenter Deling

Lav nogle unikke og attraktive dokumenter relateret til din weblog area of interest og indsend dem på excessive authority paperwork sharing websites. Dette hjælper også med at få kvalitet backlinks og drive trafik til din weblog.

Anbefalet: Dokumenter Deling af webstedsliste

 1. Infografisk indsendelse

I dag er Infografisk indsendelse en anden mest populære måde at få backlinks og trafik til din weblog Opret nogle fantastiske og informative infografier relateret til din weblog area of interest og indsende dem til populære infografiske indsendelsessider. Du kan nemt oprette infographics ved hjælp af nogle free of charge 3 rd festværktøjer som Canva, Visme, Piktochart osv.

Populære Infographic Submission Websites

Over til dig

Pas på disse off facet Search engine optimization-teknikker og anvende dem til din weblog. Du skal anvende disse teknikker på en ordentlig måde ellers kan det have en negativ indvirkning på din blograngering.

Så hvilke teknikker bruger du for øjeblikket til at rangere din weblog? Lad mig vide ved at kommentere nedenfor, og lad mig også vide, om jeg savnede at medtage nogen nyeste off-page Search engine optimization teknikker i denne liste.

Posten Off-Web page Search engine optimization Teknikker – 20 Bedste Hyperlink Buiding Metoder ( 2018) optrådte først på Rahul Yadav.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.