Sådan tjener du penge med Linkedin [25 SIMPLE STEPS!]

Sådan tjener du penge med Linkedin [25 SIMPLE STEPS!]
Rate this post

“En god forbindelse går langt.” I denne digitale dag og alder, der er en del af en erhvervskreds eller kommunikerer med forretnings- eller karriereforhandlede, hjælper du dig med at gennemse relationer og opretholde kontakter som yderligere løfte dig op karrieremæssigt. LinkedIn er et sådant websted.

LinkedIn er en beskæftigelsesorienteret hjemmeside, der beskæftiger sig med professionelt netværk. Det er en blanding af Facebook (et socialt netværk) og et grundlæggende jobwebsted. Et velkendt citat fra Jill Rowley siger, at LinkedIn ikke mere er dit online CV, det er dit digitale ry. Det er ikke kun godt at finde job, du kan også offentliggøre blogs og oprette en opsøgende platform til opbygning af dit brand. Det er en online platform, som folk kan bruge til at udvikle deres sociale netværk ud over daglig ansigt til ansigt kommunikation.

Sociale medier netværkssider som disse er virkelig gode for socialt akavede mennesker. Mennesker, der kryber under deres tæpper ved navn på social interaktion, kan bruge websteder som LinkedIn til at forbinde mennesker med samme mentale proces. En måske tror, ​​Facebook er et godt socialt netværk, hvorfor bruger LinkedIn? Nå, LinkedIn er et forretningsmæssigt websted, det hjælper folk med at få job og tilslutte sig mennesker i deres karriereområder. Du kan ikke kun forbinde med folk, men du kan også tjene penge via LinkedIn. Du kan tjene penge på LinkedIn ved at sælge produkter, promovere produkter, blive ansat og tilbyde tjenester.

Forbindelser

Tilføj forbindelser til din profil. En fantastisk måde at fremme salg af produkter på, er at have folk omkring dig, der rent faktisk vil køb produkterne. Du kan “forbinde” med personer på LinkedIn. Du kan være en sælger eller en forretningsmand, du har brug for forbindelser og netværk for at kunne sælge dit produkt eller din tjeneste overalt. Personer kan sende og acceptere invitationer på LinkedIn.

Send invitationer

Hvis du vil sende en invitation til en person, skal du følge disse trin

  • Forklar hvorfor du vil oprette forbindelse, send en rimelig email.
  • Hvis du har mødt den person, du forsøger at kontakte før, kan du også nævne det.
  • Du kan også nævne, hvor du har hørt om dem.

Folk er meget specielle om, hvem de forbinder med, så dette er en afgørende skridt til at øge dollarregningerne i lommen. Vi skal indse, at LinkedIn ikke handler om at sælge og købe. Det er til relation generation. Det er heller ikke et salgsværktøj; LinkedIn er et ledende generationsværktøj.

Følg firmaer

Hvis du vil sælge en tjeneste eller et produkt, eller du bare vil tjene penge på LinkedIn, skal du følge virksomheder, som du finder nødvendige. Du kan også følge forskellige kunder, partnere, endda konkurrenter. Du kan derefter svare på deres indlæg, nogle gange kun et par ord i en kommentar kan lande dig et lovende job eller en kontrakt. Så hvis der er en bestemt kunde, du vil arbejde med, prøv at komme i kontakt med dem gennem deres profil. Du kan også studere deres profil og se, hvad slags arbejde de leder efter.

Tjenesteudbydere

Freelance promotion

Der findes en servicesektion på LinkedIn. Frilansere kan bruge den sektion til at fremme sig selv og deres arbejde online. Du kan bruge bannerbilleder og linke dem til din hjemmeside, og du kan tilføje videoer og oplysninger om den slags freelancer arbejde du gør. Du kan gøre LinkedIn til din salgsfremmende platform, og da dette er et godt sted for at forbinde med købere af tjenester eller klienter, har du store chancer for at få en koncert.

Forbindelse med potentielle kunder

Venter på klienter at svare på din tonehøjde vær meget frustrerende, du får måske ikke engang svar. LinkedIn kommer frem som frelser her. Du kan kontakte dine potentielle kunder direkte. Personer, der bruger LinkedIn, kan også besvare deres spørgsmål offentligt og derefter kontakte dem også privat.

Profil

Lav din profil på en sådan måde, at klienterne kan finde dig. Tilføj titler, og du kan også skrive dit arbejde og gøre LinkedIn til din portefølje.

Blogging til undsætning

Blogging har været en stor hjælp til frilansere og andre mennesker, der ønsker at tjene penge online. Det er en fantastisk måde at fremme dig selv og tjene penge også. Hvis du sender store indlæg, der er meget effektive, er chancerne for, at du får mange synspunkter. Du behøver ikke en million synspunkter for at fremme dig selv et par rigtige. Du skal starte med at lave gode overskrifter til dine indlæg, en kraftig overskrift er en god måde for dig at tiltrække kunder. Tilføj billeder, der er æstetiske, og de skal også sende en besked. At levere godt indhold viser, at du er i stand til godt arbejde. Blogging til forfattere er især meget vigtigt og også frugtbar. Du kan meget smidigt og nemt køre folk til din hjemmeside gennem blogging.

Deltag i grupper

Der findes en gruppesøgningsfunktion på LinkedIn, du kan se, hvad din interesse er i og grupper i relation til din interesse. At deltage i så mange grupper som muligt er gunstigt. Dette betyder også, at du bliver nødt til at se igennem en masse selvfremme, du skal virkelig finde dem, der er pålidelige. Du kan finde ud af status for en gruppe ved at kigge på fanen Aktivitet, kontrollere kommentarerne osv. Det er ikke muligt at deltage i en inaktiv gruppe.

Du kan promovere dig selv og dine produkter eller tjenester i disse grupper. [19659005] LinkedIn Advertising

Du kan starte en målrettet kampagne ved hjælp af Linkedins annonceringsfunktion. Denne funktion er indstillet af LinkedIns selvbetjeningsløsning. LinkedIn er den mest nøjagtige målretningsannonceplatform. Du kan fokusere dine annoncer på et bestemt målgruppe, som du vil målrette specifikt til. Du kan angive annoncestørrelsen. Det betyder, at du kan fastsætte målestørrelsen. Hvis du vil have dit publikum begrænset til 1000 personer. Du kan fjerne annoncen, når som helst du vil.

Gratis tilmeldinger

Du kan lade dine kunder tilmelde sig gratis indhold og derefter gøre dem til købere. Folk kan gøre dette ved at bruge LinkedIn-annoncerne. Du kan lokke dem til at blive købere ved at give dem et særtilbud i en begrænset periode.

Mål angivet

Normalt får folk ikke de resultater, de ønsker fra deres annoncekampagner, fordi de holder øje med den forkerte målgruppe for det. Man skal huske, at det bedste salg af et produkt eller en tjenesteydelse er nødvendig. Du kan bruge målretningsindstillinger for at få opmærksomhed fra bestemte grupper af mennesker.

Hyret

Specifikke job

Hvis du er på udkig efter en bestemt type job, kan du også oprette din profil. Du kan lede din profil i en sådan retning, at klienterne relateret til din jobprofil vil blive tiltrukket af dig. Du kan skrive om din passion din erfaring og de tidligere job, du har gjort.

Begyndere

Dette websted er ikke kun for dem, der har stor erfaring, det er godt for begyndere at starte deres karriere også . Du kan tilføje de færdigheder, du har til din profil, så du kan nå tættere på at få arbejdet i dine drømme. Du kan tilføje mange påtegninger til dine færdigheder, lige under dit resumé. Websteder som LinkedIn er gode for folk at forbinde med virksomheder og kunder. Mange mennesker finder deres drømmejob ved hjælp af dette forretningsrelaterede forhold.

Kontaktvirksomheder

LinkedIn er en drømmeplatform i bogstavelig forstand; Det har gjort kontakt og forbindelse til virksomheder lettere end nogensinde. Du kan kontakte det firma, du vil arbejde med, ved hjælp af kommentarer og grupper. Du kan kommentere deres indlæg og deltage i deres grupper og fortsætte med at deltage i gruppesamtalen. En stor funktion i LinkedIn er karrierefanen, herfra kan du holde øje med jobafsnittet i gruppen for eventuelle åbne stillinger.

Affilierede produkter

Gennem grupper

Affiliate marketing er en måde at tjene ekstra penge, hvis du har en blog eller hvis du tænker på blogging. Bloggere tilføjer normalt links til produkter, de markedsfører online, og de tjener penge afhængigt af hvor mange mennesker der købte produktet ved hjælp af deres link. I LinkedIn kan du dele dine tilknyttede marketingposter i de grupper, du er en del af. Du kan kontakte eller svare gruppemedlemmerne personligt, eller du kan sende link offentligt i gruppen.

Profil

Du kan også gøre affiliate marketing ved hjælp af din profil. For at gøre dette kan du bruge publikationsafsnittet i din profil og sammenkæde dine tilknyttede produktanmeldelser.

Find sponsorer

Hvis du leder efter arrangementer eller virksomheder, der sponsorerer LinkedIn, er det en god måde at gå videre. Du kan finde sådanne muligheder gennem LinkedIn meget konsekvent. Du skal bare sørge for at holde reklamerne i LinkedIn sidebjælken og andre områder på hjemmesiden; der er en chance for, at virksomheden måske vil finde sponsorer for nogle publikum.

Kontakt folk

Du kan finde personer, som du også kan kontakte via søgefeltet. Du kan bruge en premium-konto til at bruge de avancerede funktioner i LinkedIn. Nogle af disse funktioner omfatter søgefiltre og Inmails.

Bogsalg

Hvis vi taler om den faktiske brug af LinkedIn, er det ikke nogen steder i nærheden af ​​at sælge eller købe. Men folk bruger det til at øge deres salg og fremme deres arbejde. Det er derfor, du kan bruge LinkedIn til at tjene penge eller øge pengestrømmen i dine lommer. Du kan holde dine kontakter opdaterede om forlagsdatoer mv.

Marketing

Du kan bruge denne platform til at sælge dine bøger og øge salget også. Du kan tilføje links, som folk kan bruge til at nå et websted, hvor de kan købe din bog.

Skrivning

Hvis du er en forfatter, og du allerede har en blog, kan du linke den med din LinkedIn-profil. Du kan sende stort indhold, og mulighederne vil strømme mod dig. LinkedIn er en god mulighed, hvis du ikke har tid til at dedikere til hver eneste profil, du har på sociale medier.

Salg af digitale produkter

Du kan bruge produktsektionen til at promovere dit produkt og få folk til at købe produkterne at du tilslutter dig. Du kan oprette produktfortegnelser på din side. Sælgere kan bruge bannere, videoer til at forklare brugen af ​​produktet kan også vise sig at være til stor nytte. Anmeldelser er en fantastisk måde at skabe tillid til seere eller købere i dit produkt. Når folk går til det nye eller ukendte websted for at købe et produkt, bidrager synspunkter stort til, om de ender med at købe produktet eller ej. Dette er en af ​​de generelle marketing taktikker. Hvis en person, der er kendt eller er kendt, kender dit produkt, kan salget komme meget hurtigt op. Du kan tilføje reklamer og andre videoer, der hjælper dig med at tiltrække folk og lokke dem til at købe produkter.

Fotografi

Du kan gøre LinkedIn til din Business Instagram-profil. Hvis du er meget ivrig eller glad i fotografering, og du trækker vejret gennem billederne, klikker du. Du kan tjene penge ved at klikke på billeder. Folk kan starte en fotografs forretning gennem LinkedIn og få flere og flere mennesker til at se dit arbejde. Du kan få kunder gennem LinkedIn, og du kan også oprette forbindelse til klienter via denne platform. Den ene ting, der differentierer LinkedIn fra andre platforme, hvor du sender billeder, er, at alle mennesker på LinkedIn vil forbinde og gøre forretningsmæssige forhold på en eller anden måde. Så du vil finde mange arrangementshåndværksfirmaer og klienter, der vil have et arrangement også klikket.

Opret et informationsprodukt

Et informationsprodukt, som navnet antyder, er en pakke af ressourcer, der giver råd eller information om en produkt i dybden. Du kan også tilføje video- og lydoptagelser for at forklare brugen af ​​produktet i detaljer.

Undervisning eller undervisning

Du kan også give undervisning og undervisning via denne platform. Du kan få ekstra penge ved at gøre dette. Lærere eller lærere kan kontakte studerende via LinkedIn, og du kan også være med i grupper af lærere og vejledere. Dette er en platform, hvor du kan oprette forbindelse til klienter, og det giver dig mulighed for at få mere og mere arbejde.

Konklusion:

LinkedIn er en fantastisk hjemmeside at deltage i, men det er ikke en salgsplatform, du kan bruge at opbevare penge i dine lommer. Alle ovennævnte måder og metoder har én ting til fælles, som er forholdsopbygning. Dette websted er specielt lavet til at hjælpe folk med at forbinde med andre fagfolk. Ligesom vi ikke kan trække vejret uden ilt, kan vi heller ikke leve uden kommunikation. LinkedIn giver en unik platform, der hjælper folk til at forbinde professionelt og dermed hjælper med at øge økonomiske gevinster. Det starter og prale karriere over hele verden.

Posten Sådan tjener du penge med Linkedin [25 SIMPLE STEPS!] dukkede først op på Rahul Yadav.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.