Top 10 Content Writing Services for udgivere og forfattere

Brugen af ​​en ressourcefuld skrivetjeneste er en fantastisk måde at få kvalitetsindhold på. De kan bruges, når man publicerer en blog, når man bruger en magasinartikel for at få et navn etableret eller blot distribuere et papir pr. Mail. Kvalitetskritikere er meget kyndige når det gælder forskning, grammatik samt stavning.

De er også meget gode til at inkludere nøgleord i deres skrivning. Brugen af ​​indholdsskrivningstjenester er mere effektiv, da du skriver dine egne, kan ikke medbringe de ønskede resultater. Professionelle ved, hvad de skal gøre; Derfor skriver man bedst til forfattere med erfaring.

Nedenfor er de 10 bedste indholdsskrivningstjenester, der tilbyder fremragende service til forskellige freelancere.

1 – iWriter

iWriter er en fantastisk skrivetjeneste, der bruges af mange mennesker som der er ingen grænse for, hvor meget man kan skrive, samt hvor meget man kan anmode om et skriftligt materiale. Forfattere får betalt via Paypal efter at have leveret en troværdig Paypal email-adresse. I hver artikel udbetales forfattere 81% af artiklens pris. Betalingsbeløbet afhænger af mængden af ​​ord skrevet pr. Artikel.

Prisen på en artikel afhænger også af typen af ​​forfatter, der håndterer artiklen, der enten kan være en standard, premium, elite eller elite plus. Der er også særlige anmodninger, hvor anmoderen sender en anmodning til en bestemt forfatter. Forfattere får en chance for at gennemgå ansøgere og anmodere får også mulighed for at gennemgå forfatterne. Vi anbefaler stærkt denne service. For yderligere oplysninger, besøg deres websted iWriter.com, hvor man kan frit registrere.

2 – HireWriter

Hirewriters er et fremragende websted, hvor der kan bestilles unikt webindhold af enhver art. Mennesker over hele verden er klar over vigtigheden af ​​kvalitetsindhold, når de integrerer deres hjemmesider i forskellige søgemaskiner og derved udvikler deres websaktiviteter bredt. Hirewriter indeholder funktioner, der er velorganiserede, hvilket gør det meget nemt for en at finde det, de leder efter.

Der er 25% bonus tildelt hver ny kunde. Fra artikler til e-bøger, til omskrivning af andre artikler, er ansættelsesforfatteren egnet til at levere kvalitetsindhold, der passer til alle kundens budgetter. Hvis jeg ikke er tilfreds med resultatet, kan de altid anmode om en revision. Ansøgeren kan endda give forfatterens notater om, hvad man skal undersøge. Kunder får også mulighed for at anmode om artikler fra deres foretrukne forfattere.

3 – Textbroker

Textbroker forfattere leverer højkvalitets skriftligt arbejde hurtigere og konkurrencedygtige priser. Fra produktbeskrivelser, til teknisk indhold, til blogindlæg, giver forfattere, der arbejder med tekstmægler, unikt indhold, der tiltrækker enhver bruger, hvorved brugerens placeringer på søgemaskiner øges.

En anmodning kan også få indhold fra modersmål i over ti forskellige Sprog. Registrering her er gratis. Det eneste man skal gøre er at vælge den ønskede kvalitet af projektet og ordren og placere ordren.

4 – ConstantContent

Dette er et websted, hvor webindhold kan sælges eller købes. En forfatter kan tjene til live ud af ConstantContent. Her er der stor frihed til at skrive om, hvad man ønsker, i modsætning til at følge retningslinjerne for forfatteren. Denne frihed giver forfatterne en følelse af iværksætterinstinkter.

Køberne er også af en bred vifte. Forfattere lærer her at korrekturlæse deres arbejde og lære at producere mere omhyggeligt skrevet arbejde. Da vi skriver for mindre penge demotiverende, giver konstant indhold forfatterne en chance for at skrive deres eget arbejde, fastsætte en rimelig pris for artiklen og vente på potentielle kunder, der måske er villige til at købe det samme. Besøg konstant indhold.

5 – Contently

Missionen bag startet Contently var at give udgivere, læsere såvel som journalister mulighed for. De udvikler software, der gør det muligt for deres kunder at fortælle fantastiske historier til dem, der måtte have brug for dem. Gennem dette kan folk leve op til det, de har en passion for. De laver freelancerporteføljer, så deres forfattere er i stand til at udstille deres arbejde på en nem måde.

6 – Odesk / Upwork

Dette er en global online skriftlig service, der forbinder kunder med fagfolk, der forstår den sande betydning Dette er en global online skriftlig service, der forbinder kunder med fagfolk, der forstår den sande betydning af freelancing. De sigter mod at skabe en social og økonomisk værdi for en online arbejdsplads for at lykkes.

Upwork har to dele; elance og odesk, hver skaber stier til store præstationer. Med over ni millioner professionelle forfattere, en milliard arbejdsbelastning, tre millioner jobannoncer præsenteres årligt og fire millioner registrerede kunder, upwork er stedet at være.

7 – Elance

Elance er meget nemt at arbejde med for begge frilansere og kunder. Udstationering af et job hende er gratis og tager meget få minutter. Elance anbefaler også freelancere, der er velegnede til det job, som kunderne anmoder om.

De tager sig af alt, hvad der er nødvendigt for jobbet fra betalinger til samarbejdsværktøjerne. Kun det arbejde, der er godkendt, betales, og de sikrer betalingssikkerhed.

8 – Zerys

De fleste kunder vidner om, at Zerys tilbyder deres produkter til overkommelige priser, og det er også en god tidsbesparende. Med deres nyligt forbedrede design er deres websted mobilvenligt. Der er ingen tilmeldingsgebyrer for at tage arbejde på Zerys. Under ansøgningen kræver det endelige skridt, at en potentiel forfatter skal indsende en skriftlig prøve, som skal være unikt.

Forfattere skal producere højkvalitets skriftligt arbejde for at øge deres bedømmelse. De har også et svarsted kendt som Yoexpert, hvor forfattere kan stille spørgsmål fra eksperter på forskellige områder.

9 – Fiverr

Fiverr er en online arbejdsplads, der tilbyder opgaver og tjenester. Alle job varierer fra $ 5 til $ 500. Der er mere end tre millioner job på Fiverr. Udbudte tjenester omfatter grafisk design, skrivning, videoprøvning, oversættelse og programmering.

Fiverr understøtter køb og salg af optagelser online såvel som mikrojob. Hvis sælgeren gennemfører ti transaktioner, er de i stand til at tilføje flere tjenester, og deres gigs har derfor større værdi.

10 – 99CentArticles

De tilbyder pakkeaftaler, der passer til markedets krav til markedsføring. De forstår klientens behov, og derfor er de blevet bedømt som en af ​​de bedste artikels skriftlige tjenester. De har pressemeddelelser forfattere bruger de nyeste teknologiske teknikker til at komme til så mange mennesker som muligt. Man kan spare mange penge ved at bruge dette websted. De har over 20 artiklerskrivers medarbejdere, som sender dem hver dag. Dette er en effektiv måde at flytte sin virksomhed på helt nyt niveau. Besøg 99CentArticles

Dette er de bedste skriftlige tjenester, der tilbyder en platform, hvor mediernes fremtid er etableret. Efterhånden som flere mennesker hengiver sig til freelanceringsområdet, er der gjort store fremskridt med hensyn til både læsere og forfatteres bemyndigelse.

Posten Top 10 Content Writing Services for Publishers og Writers dukkede først op på Rahul Yadav.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.