Prime 15 pakistanske bloggere og deres blogs, du skal følge i 2018

Pakistan er et af de bedste lande, hvis borgere laver freelancing, running a blog osv.

Siden par dage har jeg lavet en undersøgelse for at give dig den Nye liste over toppakistanske bloggere, der virkelig har det godt i running a blog og freelancing.

Jeg har søgt meget på Fb, Google og andre sociale mediewebsteder for at lave hear og til sidst med stor forskning, jeg har bragt dig til denne artikel. Så lad os komme i gang.

Prime 10 bedste pakistanske bloggere og blogs

1) Aamir Atta Fra – ( ProPakistani.pk )

AAMIR ATTA (Islamabad) er en velkendt pakistansk blogger, der lavede denne weblog i 2008, der giver ressourcer, vejledninger, nyheder om IT i Pakistan, og dette er den mest populære tech weblog med stor daglig trafik og sidevisninger. Folks elsker at gennemse denne weblog til telekommunikation og bredbåndsnyheder. Størstedelen af ​​publikum er pakistansk. Bloggen tjener penge med Direct Promoting og Google Adsense-programmet.

# 1 Weblog ProPakistani.pk
Grundlægger AAMIR ATTA

2) Syed Balkhi From – ( Wpbeginner.com )

SYED BALKHI (Karachi) Verdensberømt iværksætter, blogger, offentlig taler. Han er grundlæggeren af ​​den bedst vurderede og højplacerede weblog wpbeginner.com Han blev flyttet til USA og nu i dag lever og har succes med at administrere sin forretning og bloggen. Hver WordPress designer udvikler meget godt kender syed balkhi til running a blog og de suggestions og methods han giver til de nye bloggere. Også tjene stor indkomst gennem direkte reklame og Google Adsense.

# 2 Weblog Wpbeginner.com
Grundlægger Syed Balkhi

3) Mohammad Mustafa Fra – (MyBloggerTricks.com)

Mohammad Mustafa Ahmedzai (Karachi) En ung blogger med første running a blog firma registreret i Pakistan. Mustafa er fremme running a blog og penge at lave ideer i Pakistan og et stort antal af hans læsere følger hans suggestions og methods for at øge indtjeningspotentialet over internettet. Han er en stor public speaker med højt niveau prime ranked weblog.

# Three Weblog MyBloggerTricks.com
Grundlægger Mustafa AhmedZai

4) Ammar Ali Fra – (AllBloggingTips.com )

Ammar Ali (Pakistan) En meget ung blogger, der begyndte at blogge fra skolealderen og nu er hans weblog, er en af ​​de mest proffesible og ressourcefulde weblog. Læseren er signifikant stigende. Ammar er webdesigner, front-end-udvikler og WordPress-ekspert siden 2011

# Four Weblog AllBloggingTips.com
Grundlægger Ammar Ali

Syed Faizan Ali (Pakistan) 17 år gammel ung fyr, der er velsignet med bloggingens kunst, han elsker at blogge dag ud og dag ud, han er en web site designer og en certificeret grafik designer. Han blogger på flere fora fra 2008 og elsker stadig at dele lyse ideer. Mybloggerlab.com er en fantastisk weblog til at lære running a blog.

# 5 Weblog mybloggerlab.com
Grundlægger Syed Faizan

Abdul Wali (Pakistan) Abdul Wali er en webudvikler, search engine optimization Advisor og On-line Mentor, der har arbejdet siden 2009 og styrer flere vellykkede hjemmesider på internettet i de sidste 5 år. Dette er en af ​​de mest troværdige blogs, som elever og professionelle bloggere er afhængige af deres running a blog og pengefrembringende projekter og blogs.

# 6 Weblog onlineustad.com
Grundlægger Abdul Wali

Bilal Ahmed (Peshawar) er manden bag en anden succesfuld startet running a blog i 2009. Hans interesseområde er Running a blog, search engine optimization, Social Media, Web Advertising and marketing, Know-how og Enterprise. Denne weblog er en anden mest populær weblog udmærket udformet og giver stor viden til internetbrugere og bloggere.

# 7 Weblog techmaish.com
Grundlægger Bilal Ahmed

Mohammad Ismail (Peshawar) er en professionel blogger, motiverende højttaler, grundlægger af Diaryinc.com, der er en teknologi og tjene penge weblog, der dækker de seneste nyheder, anmeldelser, sammenligning, rooting of android eller anden smartphone og alle de ting, der kommer underneath teknologi, plus dette weblog fokus på hvordan man tjener penge on-line.

# eight Weblog diaryinc.com
Grundlægger Mohammad Ismail

9) Ali Raza Fra – (Aliraza.co)

] Ali Raza (Lahore) En Web Entreprenør, der konverterer besøgende til kunder; En Google & Microsoft Promoting Skilled med mange års erfaring indenfor Web Advertising and marketing, Social Media og Running a blog. Hans weblog er en af ​​de mest foretrukne weblog fra Google og Microsoft fagfolk og studerende og de overholder effektiv data.

# 9 Weblog Aliraza.co
Grundlægger Ali Raza

Naveed Javed (Karachi ) En talentfuld ung blogger bag denne toprangerede weblog grundlagt i 2008 . Bloggen dækker høj kvalitet IT og Apps kategori til Home windows, jeg telefon, Ipad og Android. Brugerne elsker at besøge og gennemse apps og andre relaterede spørgsmål. Denne weblog har betydelig indflydelse på professionelle og bønder karriere.

# 10 Weblog smashingapps.com
Grundlægger Naveed Javed

Ali Qayyum (Pakistan) Smashinghub blev startet i 2010 af en staff af pakistan net entusiaster. Det er en førende weblog og ressource website for grafiske designere, fotografer, teknologi og webudviklere. Webstedet er udviklet og organiseret af it-fagfolk og giver den retailer viden til læserne for hver relateret kategori.

# 11 Weblog Smashinghub.com
Grundlægger Ali Qayyum

Hassam Ahmed Awan (Islamabad) En weblog for at få dig til at lære at skabe en rentabel weblog og tjene gode penge ved hjælp af masser af effektive suggestions og methods. Youtube video tutorial er den stærke facet af bloggen, som brugerne elsker at se mens de lærer nogen on-line penge at lave ide fra den unge dreng. Han viser det egentlige expertise i Pakistan.

# 12 Weblog BloggingeHow.com
Grundlægger Hassam Ahmed Awan

Muhammad Umar (Mandi Bahauddin) er en af ​​de mest professionelle blogger med høj popularitet graf også. Han deler on-line running a blog og penge at lave ideer gennem sin weblog og har taget et stort publikum over hele Pakistan. Perfekt indholdsforfatter og blogger med masser af støtte og hjælp til de nye og professionelle bloggere.

# 13 Weblog Allblogthings.com
Grundlægger Mohammad Omar

KONKLUSION

Disse er professionelle bloggere Af Pakistan, der stolt Pakistan med deres virkelig professionelle færdigheder.

Jeg arbejdede hårdt på at gøre dette indlæg, fordi det er tidskrævende og meget svært at vælge ekspert, da der er mange bloggere i Pakistan, der gør rigtig godt, males ikke Eksperter som jeg nævnt ovenfor.

Posten prime 15 pakistanske bloggere og deres blogs du skal følge i 2018 dukkede først op på Rahul Yadav.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.